Fläskwok med nudlar
ca 400 g strimlat fläskkött
1 msk röd currypasta
frysta wokgrönsaker
1 burk kokosmjölk (400g)
1 hönsbuljongtärning
Fräs köttet i en het wokpanna i olja. Tillsätt currypastan och låt fräsa med en stund. Ös på frysta wokgrönsaker och fräs en minut till. Tillsätt kokosmjölken och buljongtärning och koka ett 5 minuter. Smaka av och krydda ev med salt. Servera med nudlar.
Usch! Ser inte alls gott ut! |
Så! Nu ska vi titta på Tintin som vi hyrt. Undrar vem som somnar först!? Vi är helt värdelösa att hålla oss vakna under en hel film!!
2 kommentarer:
Vissa maträtter är så svåra att fota snygga, vilket är så synd när maten blir god. Jag tycker ändå din bild är bra. Kul att du testa och gjorde en variant av rätten.
Jo, all mat blir ju inte så snygg på bild. Men tur att det smakar desto bättre. Det är ju egentligen bara smaken som spelar roll.
Skicka en kommentar