Vinter/Vår

Vinter/Vår

söndag 1 april 2012

Oliver 6 månader

Tiden flyger i väg och i dag fyller Oliver 6 månader. Nä, det är inget aprilskämt. För 6 månader sedan förändrades vårt liv och varje dag sedan dess har varit helt underbar. Från början var Oliver en ömtålig liten groda. Nu är han en underbar glad skit på drygt tio kilo. Ler och skrattar så hjärtat slår volter, sover gott om nätterna (efter pappa) och äter med stor aptit (efter mamma). Tänderna tittar fram en efter en, sitter nästan stabilt och rullar från mage till rygg.

Dagen firar vi väl kanske inte på något speciellt sätt. Jag och Johan tar vars en löprunda (troligtvis lunk för mig...) och kanske äter vi något gott i kväll. Oliver fick en present på posten av mormor och morfar. Självklart ger vi honom MASSOR av kärlek. Som varje dag!

Presentöppning i sängen
Endast några timmar gammal 1/10-11


6 månader 1/4-12

7 kommentarer:

Nina sa...

Å, grattis Oliver! Och grattis till er som varit föräldrar i ett halvår! Det är så fint med de här små milstolparna när man får stanna upp och känna efter och tänka. På hur lyckligt lottad man är. På hur livet har förändrats. På att man har ett barn! Lycka!

Amy's piece of cake sa...

Time flies... ta vara på tiden för den här första tiden är så mysig! Sen blir det mera ös ;)

Remsan sa...

Nämen är sötnosen redan 6 månader! Grattis till både prinsen och hans föräldrar. Åh, vad jag har önskat många gånger att tiden inte gick så fort. Samtidigt som det är kul att följa deras utveckling i alla åldrar så växer de på tok för fort.

Eleonore sa...

Åh lilla goingen, så stor han börjar bli! Va fort tiden går!
sv: Haha ja min cupcake kommer nog bli gigantisk ;)

Monia - mamma till Tuvalie sa...

grattis stora killen :D

Moma sa...

Men han är såå himla fin!!

Matarkivet sa...

Grattis till er lilla söting! :)