Förra veckan inspirerades jag av Bara en kaka till - Helena att göra wok. Perfekt rensning av grönsakslådan då det går att variera grönsaker efter smak och tillgång. Gick nästan rakt av efter Helenas recept. Lät kycklingen marinera i marinaden i några timmar vilket gjorde att den smakade mycket. Grönsakerna jag använde var purjolök, röd paprika och morötter. Överstek inte grönsakerna. Ska vara gott tuggmotstånd i dem.
Mynta lät intressant som dekoration men jag tog koriander då jag kunde plocka det i mitt odlingsköksfönster. En klyfta lime och chiliflakes för lite extra piff.
6 kommentarer:
Det dära såg ju supergott ut !
bra middagstips till denna vecka...
:)
Hej Sofie! Hittade in till din blogg efter du kommenterat hos mig häromsistens - tror det var på Lindas & KarlJohans bröllopsfoton.
Är verkligen imponerad över dina recept och kreativa matlagning. Ska kika in här emellanåt för lite inspiration - här tryter den allt som oftast.
Lycka till med bebben - vem vet, den kanske får samma födelsedag som vår lilla trea :-).
//Pernilla
Kyckling och grönsaker är bara en så god kombo.
I like! Gillar nästan alla wokade rätter. Men det ska finnas krispighet kvar i grönsakerna, precis som du skriver.
Gott, gott, här är en som verkligen gillar din extra piff på woken:)
Men hallå, nu får bebis se till att titta ut, tycker jag!
Skicka en kommentar