Inte så stort och ännu mindre frys. Den är dock så full att båda lådorna är trasiga efter att vi dragit och slitit i dem alldeles för många gånger.
På översta hyllan är det gott om plats så man kan förvara öl- och vinflaskor stående. En spretig kruka med koriander som nästan är slut på blad. Flaskor med fonder och andra smaksättare. En halv burk med kesella, en halv avocado och en påse med Johans frukostsmörgåsar till i morrn.
På andra hyllan finns smör, ost, skinka och mina matlådor med kvällens korvstoganoff till i morrn. Hylla tre är full av massor av burkar med sånt som är bra att ha: marmelad, sylt, inläggningar, smaksättningar....
Längst ner två draglådor med grönsaker och rotfrukter. Bla en butternutpumpa som jag inte riktigt vet vad jag ska göra av. Förslag??
I dörren står mjölk, yoghurt, småflaskor med sprit (som aldrig kommer att drickas upp), småyoggisar (Johans färdkost till jobbet), ägg och en massa annat som används flititgt eller bara står.
Så!! Nu har jag blottat mig!! En vacker dag ska jag visa resten av mitt komprimerade kök. Måste bara städa först...;) Men....jag säger som min mamma: jag vet precis var jag har alla saker!!!
5 kommentarer:
Hej Sofie! Härligt att äntligen få skåda in i ditt kylskåp - det var väl inte så farligt!?! ;-) Ser ut att vara ett trevligt kylskåp. Intressant att du har två stora byttor Bregott :-)
Du har ju redan sett mina pumpamuffins. Här kommer ett annat förslag och av ett helt annat slag - fiskrulader i butternutsås, se: http://erkaperkasblogg.blogspot.com/2010/03/fiskrulader-i-butternutsas.html
Ha det gött med din pumpa! :-)
Butternutsquash ar jattegott i risotto gjord med gronsaks eller kyckling buljong och farsk rod chilli!!
Roligt inlägg, Sofie! Skulle själv aldrig våga...
Äntligen!:) Men det var väl inte farligt, tycker inte alls ni har det rörigt. Granatäpple, eller hur? Mums!
Åh det är tappert...att visa sitt kylskåp! Våra vänner undrar om jag tror att matbutikerna ska slå igen, eftersom det inte går in en pinal till...det är helt enkelt fullproppat :-) Men jag tror det snart är på upphällningen.. det är liksom sönder både här och där...Kanske jag vågar visa det någon dag :-) Ha det gott! Kram Gourmetmorsan
Skicka en kommentar