Vinter/Vår

Vinter/Vår

fredag 1 oktober 2010

Fredagsmyskväll

Jag tycker verkligen om min sambo över allt annat men att ha en fredagkväll för sig själv är inte helt fel ibland. Efter jobbet gick jag och tränade ett Pump-pass och sen köpte jag en Sushi med mig hem.

Datorn är min. Fjärrkontrollen är min. Hela soffan är min. Tog till o med en av Johans Oktoberöl till maten. Det var jag värd!:) Och god var den! Det är ju faktiskt 1:a oktober idag!!


Idol och Skavlan på TV. Surfar runt på alla min favvo-bloggar och läskas och frestas. Blir en tidig kväll. Hela sängen är min. Imorrn ringer klockan redan strax efter fem...

Resten av helgen är fullspäckad. Efter jobb i morrn blir det några timmars softande innan vi ska gå på Lorensbergsteatern och titta på Hagmans Konditori. Sen ska vi gå på Dinner 22 och äta.

På söndag ska jag gå och äta Brunch på Incontro med två skånevänner som jag träffar alldeles för sällan fastän vi bor i samma stad. En annan skånevän är på besök i Götet i helgen och förhoppningsvis ska jag kunna få in en träff med henne någonstans. Verkligen äääälskar att ha späckat schema. Särskilt då det är roliga aktiviteter!!

Trevlig helg, gott folk!!

6 kommentarer:

Remsan sa...

Margarin borde förbjudas ;-) Föredrar också kokos, men jag hade inte befälet över bakandet...
Visst är det skönt att vara ensam hemma! Vi åt också sushi igår. Matematikern hos Skavlan var ju skön. Det är väl så där en annan låter när man pratar om sin passion för mat...

Håkan och Anki sa...

Låter som en riktigt go lördag för er del. Själv blir det 65års uppvaktning hos Håkans föräldrar, trevligt det me...

Ha en härlig helg!

Erka Perka sa...

Fredagsmys för sig själv är aldrig fel. Kan inte minnas när jag hade det sist though. igår blev det ensammys med barnen. Poppade popcorn i överflöd så idag ska jag göra popcorn-tårta :-)

Daniella - BakeCake sa...

Åh sushi! Min absoluta favorit! Det är såå gott!

Gourmetmorsan Madeléne sa...

Jag tycker oxå om kvällar "all by myself", fast oftast ser jag mer framemot dem, och när jag väl är själv, vill jag ha sällskap... visst är det konstigt :-) Remsans liknelse med matematikern lät nu som mitt i prick! Kram å ha en härlig helg med vännerna! Kram

Pernilla sa...

jag älskar också att ha kvällar för mig själv emellanåt, så himla härligt att bara få äta vad man vill, titta på vad man vill, lyssna på vilken musik man vill utan att behöva kompromissa med någon ;)

åh, fetaost, nu får jag nog lov att gå till saluhallen och testa någon dag. jag är fruktansvärt dålig på att gå ut och äta så jag har nästan hela göteborg kvar att upptäcka vet du ;)