Vinter/Vår

Vinter/Vår

tisdag 10 augusti 2010

Ny Kamera?!

Jag behöver hjälp!! Jag vill ha en ny kamera. En systemkamera. Digitalkameran jag har idag tar ok foto men vill ha en som tar bättre foton. Vill också ha klara, fina foton på min blogg! Tycker att min kamera tar dåliga foton inomhus och när det är mörkt.

Sååå.....nu behöver jag lite tips! Ni som matbloggar (och andra): Vad har ni för kamera? Vad ska man tänka på? Är inte sugen på att lägga en förmögenhet på den och den ska vara hyfsat lättanvänd.

Tips mottages gärna!!!

9 kommentarer:

Håkan och Anki sa...

Vi har oxå funderat på en systemkamera och de har ju kommit ner i pris lite nu. Men nu har vi sett att det kommit en ny sorts systemkamera som visserligen är dyr nu i början men vi tänker vänta ett tag till de oxå blir billigare (det går ju rätt snabbt...) De är mycket mindre och smidigare än systemkamerorna som funnits nu. Kallas tydligen hybridkamera, och här är en länk så du kan se vad vi menar: http://feber.se/foto/art/151918/hybridkamera_frn_samsung/

Lycka till med vad du än väljer!

charlotta sa...

vi har en canon 450 d med några olika objektiv, är mycket nöjd!den tar grymma bilder och är lätthanterlig.

Remsan sa...

Jag har funderat i samma banor. Men frågan är om jag kan hantera en systemkamera. Och så säger alla att vi har en jättebra kamera, men inte direkt i mina händer... Ja för det blir ju sådan otrolig skillnad på att fota utomhus och inne och det stör mig :-(

Johanna sa...

Jag vill oxå ha en kamera,
känner igen mig.
fotar med mobilen mest just ni.. kan ju tyvärr inte ge några kamera tips..
men skriver ändå här =)
Hoppas att du finner det du söker...

Yasemin sa...

jag har Canon EOS 350D och jag är nöjd. Den duger med tanke på att jag inte kan så avancerade funktioner ändå.

Anonym sa...

Jag har en Canon Eos1000d & är jätte nöjd. Tror den ligger mellan 3000-4000 kr nu. Den blev ju årets kamera för 2 år sedan.

Sabina

Fridas kök sa...

Jag använder en Canon EOS 50D. Den är dyr, men riktigt bra! Innan hade jag en 450D, den var också riktigt bra och betydligt billigare. :-)

Anonym sa...

http://www.prisjakt.nu/kategori.php?k=101#rparams=k=s56609015

Daniella - BakeCake sa...

Jag har en Nikon D3000, och den är perfekt för "nybörjarfotografen". Den tar super bra kort utan att behöva hålla på med inställningar och liknande saker!