Vinter/Vår

Vinter/Vår

tisdag 8 mars 2011

Egokväll

Internationella kvinnodagen och fettisdagen. Någon semla har det inte blivit. Det får jag äta en annan dag. Internationella kvinnodagen har jag firat med en intensiv och effektiv ego-kväll.

Gick och handlade när jag jag kom hem. För resten av veckan typ. Bakade en kaka. I morgon kväll ska jag på en försenad "babyshower" (barnet är redan fött). En anledning att träffa tjejerna. Jag tog på mig att baka nåt sött och gott.

De har fixat lite grejer i lägenheten igår och idag så det låg ett härligt lager med damm på golvet som behövdes dammsugas och moppas bort. Check!

Kakan ut ur ugnen, på med träningskläder och iväg till gymmet för ett body pump-pass. Någon mat orkade jag inte laga och Johan skulle inte vara hemma så det fick bli en Sushi.
Landat gott i soffan. Sushi i magen. Grus i ögonen. Var tvungen att öppna en av två chokladkakor som jag fick på posten för några dagar sedan. Hade vunnit dem hos Slickepotten. Tyckte det var liiite för lite saltsmak men så gott med riktigt mörk choklad.

Även chef över fjärrkontrollen ikväll när inte Johan är hemma. Inte ens några program att zappa mellan. Lite blogg-koll och sen blir det tack o gonatt!!

***

11 kommentarer:

Remsan sa...

Vilket bra egofirande. Klart bättre än en semla :-) Jag tycker också chokladen kunde smakat lite mer salt. Hade innan ätit en annan sort med tydligare saltflingor i och blev lite besviken när jag testade denna.

Anna sa...

Min man älskar att zappa mellan kanaler och det är väl typ det enda som är skönt när han inte är hemma, att få ha dosan för sig själv ;-) Jag håller med dig helt o fullt vad gäller Mello, Danny o Erik Saade tror jag kommer få extremt mkt röster. Vi ska åka upp och se finalen i Globen, jag o mannen, i helgen och jag längtar så. Ska bli underbart med hotell-helg o Mello...

Johanna sa...

Lööööövly !

Man behöver lite EGO-time sometime :)

Anonym sa...

Mums vad gott med sushi! Nu var det ett tag sedan jag åt det och jag börjar få riktiga cravings! Jag får nog göra lite gravid-vänlig sushi till helgen tror jag :-)

Sandra sa...

Mmm, när jag åt den chokladen tänkte jag knappt på att det var saltsmak. Fast det kanske skulle tagit överhanden för mkt annars!

charlotta sa...

vad duktig du är! jag måste också städa, men nu när jag tittar ut och ser att det snöar vill jag nog vara lägga mig under täcket och dö lite istället. morr.

Pernilla sa...

härligt med egokväll, det hade jag i lördags ju och det var inte alls dumt :) fast det var samma problem där med fjärrkontrollen faktiskt, här har man tillgång att se vad man vill så är det bara skräp på teve? man blir ju upprörd!

det kanske är någonting med killarna från falköping, det där med burksoppa och varma mackor ;)

Mårtenssons kök sa...

Sushi mycket hellre än fastlagsbullar, vilken dag som helst om du frågar Anki... men inte för Håkan:)

Frostrosor sa...

Aha, för lite salt i chokladen! Jag som var rädd att det skulle vara för mycket. Nu kanske fegplutten vågar testa! :-)

Sandra drömkaka sa...

Bra där med egofirande, det ska man unnna sig :)

karin sa...

Chokladen med havssalt har blivit ett rent beroende för mig..så vansinnigt gott!