Vinter/Vår

Vinter/Vår

onsdag 23 mars 2011

Vanlig frukost med plusmeny

Idag är jag ledig. Och solen skiner. Gatorna är sopade och det luktar vår. Ska snart ge mig ut på en promenad mot centrum. Ska fixa mig ett pass så jag är redo att åka utomlands vilken dag som helst. För i vårt liv brukar det vara snabba puckar när det gäller resor. Resten av dagen får vi se vad jag gör med. Har lite lediga vänner som jag hoppas få umgås med.

Blev ingen jättelång sovmorgon men skönt att vakna av sig själv. Långfrukost med nyhetsmorgon på TV och tidning. Blev gröt som vanligt men la till plusmeny i form av smörgås och kaffe. Nu står jag mig en bra stund. Leverpastej med smörgåsgurka och keso med smörgåskrasse. I gröten har jag alltid gojibär och linfrö. Ovanpå gröten kanel, russin, valnötter, skivad banan och mjölk.

Ha en skön dag!

6 kommentarer:

tina sa...

Åh, jag blir lite nostalgisk av att se en GP-frukost. :-D

tina sa...

Åh, jag blir lite nostalgisk av att se en GP-frukost. :-D

Mårtenssons kök sa...

Härligt med ledig dag mitt i veckan, själv fick jag rycka in och jobba.../
Anki

Pernilla sa...

dina lediga dagar-frukostar låter alltid så goda :) själv stapplade jag upp i morse och bredde lite philadelphia på knäckebröd innan jag segade iväg mig till jobbet. minns knappt hur jag kom dit. (det beror inte på att jag druckit sprit, kanske bör tilläggas med tanke på hur det låtit i min blogg på sistone ;))

Remsan sa...

Plusmenyn på frukosten tar jag gärna. Det är dagens bästa mål. Underbart när man är ledig och kan sitta länge och äta mycket. Måste då ga minst 2 kokta ägg eller äggröra.

charlotta sa...

jäsikens vad god den där pajen låter! jag har länge funderat på att göra en getostpaj fast en vegetarisk variant på det, men jag har inte kommit så långt ännu.