Vinter/Vår

Vinter/Vår

tisdag 15 mars 2011

Våren hälsar på

Tycker att våren är en underbar tid. Man blir så överraskad när det helt plötsligt blir 10 plusgrader och lika överraskad när det kommer snö.

I morse var det nollgradigt men ändå väldigt skönt. Det är en annan luft. När jag cyklade hem trodde jag det var 15 plusgrader och var nära att slänga av mig både mössa och vantar. Men visade sig att det bara var 5 grader. Solen värmer härligt! Man blir så pigg och glad! Cyklar gärna hela vägen hem med solen i ögonen!

Min mamma är så underbar! Gillar att ge presenter och tycker att alla speciella dagar ska firas (min sambo fattar inte det där med att fira namnsdagar....). På Alla Hjärtans dag satte min kära mamma över pengar på mitt konto så jag skulle kunna köpa mig en bukett blommor. Men just den veckan njöt jag av Johans kärleksbukett. Det var först i helgen som jag gick till blomsteraffären och köpte mig en bukett blommor. Tulpaner såklart med lite fina kvistar. Se så fina! Tack mamma!!

Nä, nu ska jag ut i det fina vädret. Blir en kort promenad till gymmet för ett pump-pass. I kväll blir det Pytt i panna, stekt ägg och rödbetor. Halvfabrikat. Nä, jag skäms inte ett dugg!!

***

3 kommentarer:

jenny sa...

Sv.Nej, hoppas verkligen inte att det blir en trend!
Underbart fin vår bukett. Bra val!

charlotta sa...

superfina blommor! jag har nästan alltid snittblommor hemma, jag tycker det är så himla fint. speciellt tulpaner!

Anonym sa...

Hihi, din mamma och min verkar himla lika. Jag far ocksa namnsdagspresenter, och for att det inte ska blir orattvist (det finns inga namnsdagar i UK) sa har jag infort svenska namnsdagar for min engelske pojkvan. :)

Superfina blommor!