Före loppet laddade vi hos mig. Jag bjöd på Coltinglax och Ugnsbakade Rotfrukter. Superenkelt och gott.
Lägg en laxsida med skinnet neråt i en ugnsfast form. Smula fetasost över och pressa citron över. Gratinera i ugnen på 225 grader i ca 25 minuter tills osten fått färg och laxen faller isär.
Dela palsternacka, morot och potatis i lika stora delar. Baka i ugnen med olivolja tills de fått färg och blivit mjuka. Koka broccolibuketter al dente och skär nektariner i bitar och blanda med rotfrukterna. Krydda med salt och peppar. Serverade med Guacemole.
Vid 21-tiden drog vi inte till Heden där start och mål var. Alla nöjda och glada innan start. Ett hav av gula tröja över hela Heden som sedan ringlade sig som en gul orm genom hela göteborg. Häftigt!!
Efter mål såg nästan alla lika glada ut. Gladast var nog Louise som genomfört sitt först lopp med bravur!!
4 kommentarer:
helt sjukt, men magnus som står längst ut till höger har jag spelat trummor med en gång i tiden! haha, världen är liten.
Så roligt! Och kanonbra jobbat. Roligt med ett kvällslopp. Jag försöker ladda inför tjejmilen.
Redig tös!
Men vilken häftig blandning med nektariner bland rotfrukterna, gott med deras syrliga sötma kan tänkas.
Håller med Håkan och Anki, häftig blandning. Och så vackra färger sen. snacka om att ögat får äta.
Skicka en kommentar