Vinter/Vår

Vinter/Vår

torsdag 18 februari 2010

Jag ser det snöar, jag ser det snöar.....

.....och jag börjar bli trött på det nu! Det går liksom åt fel håll. Tack o lov är det ju inte lika kallt längre. När solen tittar fram och temperaturen ligger runt nollan så börjar det smälta hoppfullt.... och sen börjar det snöa igen. Stora vita flingor. Metrologerna har tydligen lovat mer snö de närmaste dagarna. Suck suck suck....

Jag som hade sån energi i början av veckan börjar känna mig lite risig nu. Sviterna efter en hård helg kanske. Många sjuka på jobbet i förkylning, hosta och halsont så svårt att komma undan.

Ikväll blev det en Äggsmörgås med Räkor till kvällsmat. Köpte nybakat bröd på ICA och la på sallad, tomat, schalottenlök, majonäs, ägg, dill och räkor. Så enkelt!! Såå gott!!


3 kommentarer:

Apan trimmar och slimmar med start 105 kg sa...

Mums. Det ser verkligen smarrigt ut. Den där skulle inte sitta helt fel.

Anonym sa...

Ser ju himla smarrigt ut!Här blev det "hemma" burgare m smaskiga tillbehör igår,inte heller så dumt...
Vaknar till ett fasligt snöande igen....Börjar tröttna på att skotta här hemma nu!Längtar efter första vårtecknen:tussilago,knoppande körsbärsträd å härligt fågelkvitter....Men det lär nog få vänta:-( Har ju iallafall din härliga blogg att hålla tillgodo med i den eviga väntan!!!

Kramar
Josefin

Maria sa...

Men ojoj vilken farlig (läs härlig) blogg :) ÄLSKAR matbloggar...men det är ett jädra jidder då jag samtidigt måste ner i vikt. Jaja, äta bör man annars dör man, eller hur var det ? Ha en alldeles underbar fredagskväll, och tack för att du kika i min blogg. Kram från Maria