Vinter/Vår

Vinter/Vår

måndag 15 februari 2010

Alla Hjärtans Middag

I går var det ju som bekant Alla Hjärtans Dag! Har ju varit i Värmland hela långa helgen med mina underbara, partyglada rallybrudar. Har varit en fantastiskt trevlig, fartfylld och intensiv helg med Rally, korvgrillning, middag, jukeboxmingel, party och massor av skratt!! Kom hem igår eftermiddag väldigt väldigt trött!
Egentligen hade det nog funkat med en Pizza som hjärtansmiddag men jag var faktiskt inte så sugen på det. Till slut bestämde vi oss för att göra Kycklingenchiladas som jag hittade ett recpet på ica.se.
400 g Kycklingfärs
1 gul lök
2 st vitlöksklyftor
1 burk krossade tomater
1 tsk sambal oelek
1 burk majs
salt, peppar
6-8 vetetortilla
riven ost

Bryn kycklingfärsen och tillsätt den hackade löken och stek tillsammans med kycklingen. Häll i de krossade tomaterna och krydda med sambal, salt och peppar. Koka ihop i några minuter. Häll tillslut i majsen.



Lägg ut tortillabröden och klicka på "lagom" med fyllning. Rulla ihop lägg tätt intill varandra på en bakplåtsklädd plåt. Strö över osten och gratinera i ugnen på 250 grader i ca 5 minuter tills osten smält och fått lite färg.

Servera med sallad.

Kycklingfärs smakar inte så mycket i sig och kräver att kryddas. Jag var lite försiktig med sambal, men det var dumt. Men annars var det väldigt gott som variation till tacos och fajitas.

1 kommentar:

Johanna sa...

Men guud så gott !!! Hur gör du kvinna ? Hur får du det att låta så gott? Se så gott ut? Blir hungrig så fort jag vart här inne.. har ju inte vare här på några dagar. (fyyy på mig) =) ha de sååå bra... kurr kurr kurr i magen )