Vinter/Vår

Vinter/Vår

söndag 13 maj 2012

Glad och stolt!

Det regnar aldrig på ett Göteborgsvarv. Det är sant! Men i fredags såg det ut som att vi nog fick stå ut med det. Det regnade till och med under lördagsförmiddagen. Men sen sprack det upp och det blev perfekt löparväder. Ca 13 grader, sol bakom några små moln och lite vind. Vädergudarna gillar göteborgsvarvet! Precis som ca 45 000 till som valt att springa. Jag var för förta gången på många år support, väskbärare och hejarklack. Även om jag knappt såg en enda löpare springa. För att gå runt på varvsområdet med barnvagn är inget att rekommendera. Nästa år tror jag att jag håller mig längs banan och hejar på.

Visst är det en härlig stämning på området men var inte ens lite sugen på att springa i år. Men jag är väldigt stolt över mina syskon, kusiner och vänner som sprang. Förutsättningarna i år var tydligen väldigt bra då det sattes nytt banrekord och mina nära gjorde mycket bra i från sig. Väldigt stolt över min syster som bestämde sig bara för några dagar sedan att ta sin makes plats, då han är skadad, och satte personbästa. Grymt jobbat syrran!

Syrran låter Oliver smaka på medaljen

Lillebror och kusin glada i mål
När alla kommit hem och duschat av svetten var det enligt traditionen pizza hos syrran. Öl, vin, chips, godis....allt är tillåtet efter 21 km (även för de som inte sprungit). 

Snart är bordet fullt av pizzor
Jag hade bakat två kakor som vi toppade pizzan med. Tanken var att vi skulle fira min födelsedag lite och då måste man ha tårta. För presenter fick jag! Hade gjort en Kokoskladdkaka och en Vita Vinbärskaka utifrån ett av mina populäraste recept på bloggen just nu där jag bytte ut Rabarber mot Vita vinbär.


Kokoskladdkaka serverades med grädde

Vita vinbärskaka serverades med vaniljsås

I dag har vi fortsatt "hänga" med familjen i syrrans trädgård. En promenad, studsa på studsmattan, grilla och fika. När solen kom fram var det riktigt varmt och skönt.


"Gående bord" vid grillen

Matbord på gräsmattan
Ja, jag kan inte säga annat än att jag är nöjd med helgen. Stolt över alla som tog sig runt ännu ett Göteborgsvarv och glad över att få "hänga" med min familj en helg. I morgon packar jag och Oliver i hop en liten packning och drar till Skåneland. Ska bli härligt!

8 kommentarer:

Remsan sa...

Jag har funderat på om jag skulle ge mig på att springa Göteborgsvarvet något år. Men då måste jag träna lite mer löpning. Det är något visst med stämningen kring alla lopp.
Ni ser ut att ha haft en härlig dag. Ha en mysig tripp söderut!

Lotta i Två små kök sa...

Vad härligt allt ser ut! Förstår att du är stolt över löparna. Helt rätt upplägg på matintaget efteråt. Speciellt när det gäller även för icke-löpare :-)

Mina löparskor står fortfarande och väntar. Det har de fått göra så länge så att när jag väl får på mig dem igen så är det först raska promenader som gäller innan jag kan börja kuta igen.

Ha en fin vecka!

Spanienfrugan sa...

Kul helg! Jag håller med om att det inte alltid är så lätt att heja på dem som springer och kan tänka mig att det blir än lurigare med barnvagn!

Ha så mysigt i skåne

Matarkivet sa...

Wow, grymt jobbat av din syster!

Jag tyckte det var rätt svårt att ta mig fram jag med, dock utan barnvagn. Min kompis sprang ju och varvsområdet såg helt olikt ut från dagen innan då vi hämtade hennes startnummer. :)

Pernilla sa...

Jag hade bestämt mig för att i lördags skulle bli den dagen då jag äntligen tog tag i att köpa mig lite kläder som jag kan ha men när jag kom ihåg att det var Varvet så bestämde jag mig för att stanna i Mölndal hela dagen och att pyjamas är helt okej att gå i dygnet runt ;)

Men ni ser ut att ha haft det riktigt mysigt iaf, och klart att de som "bara" hejat på också ska få äta så mycket de vill, bara att trängas där bland alla människor är ju ansträngande nog!

Mrs Sunshine sa...

Mysig helg du ser ut att ha haft! Visst är det härligt när man kan hänga ute i solen och inte frysa

Mårtenssons kök sa...

Härligt med familjehäng i solen, kan tänka att det suger lite extra i flyttnerven då!

Välkommen till Skåneland!

Amy's piece of cake sa...

Den där kokoskladdkakan låter hur god som helst!

Heja, vilken duktig syster du har :)