4 potioner
500g torskfilé
1 röd paprika
1 liten solovitlök
1 färsk lök (från knippe)
1 burk creme fraiche
1 dl matgrädde
0,5 dl vitt vin
1 msk fiskfond
ca 1 dl Ajvar relish
chilipulver
salt och peppar
1 boll mozzarella
Lägg bitar av fisken i en smord ugnsfast form. Hacka paprika, lök och vitlök och lägg ovanpå fisken. Rör ihop resten av ingredienserna till såsen och häll över fisken. Skär mozzarellan i bitar och lägg ovanpå. Gratinera på 225 grader i ca 20 minuter.
Till fiskgratängen hade vi ugnsrostad färskpotatis och tomatsallad. Tror jag fått en släng av potatis och tomat-cravings?! (även om choklad ligger illa till....)
***
3 kommentarer:
Roligt när vi kan inspirera varandra. Ska göra din rabarberpaj någon dag för jag har fått en massa rabarber av pappa.
Mer inspiration, härligt! Låter som väldigt goda cravings...
De ser väldigt gott ut!
Skicka en kommentar