Vinter/Vår

Vinter/Vår

måndag 16 maj 2011

Livet

Livet är bra märkligt! Det har sina "up´s & down´s". Just nu känns det som jag slits väldigt mycket mellan de två och skratt och tårar blandas friskt. Men när livet är jobbigt får man försöka trycka in så mycket av det roliga man orkar.

Idag har jag varit med om något roligt och superhäftigt. Ett ultraljud!! Och sett vår lilla bebis får första gången. Hjärtat slog fort, den var väldigt pigg o rörlig och allt såg bra ut. Ja, förutom mina egna beräkningar. För enligt mina egna beräkningar skulle "bebben" komma i mitten på oktober, men nu verkar den komma redan mitten av september. Kändes helt ok att det var på det hållet.

Nu känns allt så verkligt!! Ultraljudsbilden hänger på kylen som den ska. Känns som tiden kommer att gå snabbt nu!

Kvällen blev lång då jag gick tidigare från jobbet och Johan varit helt ledig. Efter besöket på Östra tog vi en promenad innan vi gick hem och lagade mat. Blev en snabb pasta med bacon, basilika och lite grädde. Parmesan på och ruccola och supergoda tomater till.

Ingen skumpa direkt att fira i men dock lite Äppelmust av Cox Orange från Kiviks musteri. Finns att köpa på Systembolaget för endast 33 kronor i det tillfälliga sortimentet. Har ju börjat upptäcka en helt ny värld bland alkoholfria drycker. Helt ok med alkoholfri öl och alkoholfritt vin.

Lev livet och ta hand om varandra varje minut!!

19 kommentarer:

Mårtenssons kök sa...

Men oj då, har vi missat detta avslöjande innan eller är detta första du skrivit om detta spännande?

GRATTIS så enormt mycket grattis till dej, ja till er båda (eller alla tre) förståss! Hoppas det kan överskugga det som inte känns så bra för tillfället för dej:)

Kramar från Mårtenssons!

Lisa sa...

Åååå så spännande! Stort grattis!

Slickepotten sa...

Grattis vad roligt!

Det är ju helt underbart att gå på ultraljud. Man vill ju nästan inte gå därifrån för att det är så härligt att få se det lilla livet :)

Skön kväll!
/ Slickepotten

Matarkivet sa...

Wow! Stora nyheter ju! GRATTIS! Hoppas verkligen att det är mest upp framöver och ja, tänk vad snabbt det kommer att bli september!

Stor kram

Remsan sa...

Men hallå där, en bulle i ugnen! Grattis! Åh, en sådan spännande tid ni har framför er!
Jag botaniserade också bland de alkoholfria alternativen under mina graviditeter. Ett vitt mousserat, Billa Bong, dricker jag fortfarande ibland när jag kör. När jag var gravid drack jag mest öl och alkoholfri drinkar, för vad är livet utan drinkar ;-)

Annika - Bakat och lagat sa...

Grattis till bäbisen! Om det är någon gång det är mycket ups and downs så är det när man är gravid (och de första månaderna när bebben har tittat ut). Så var det i alla fall för mig. Och man fattar ingenting... Men hoppas att det är många ups! Kram

Hovkonditorn sa...

Grattis! Pastan såg god ut!

charlotta sa...

HURRA! jag ser fram emot en liten bloggbebis :=)

Åsa Holmström sa...

Mysigt med ultraljudet!! Visst är det en märklig känsla att det har flyttat in någon inom en!
Jag har tjyyyvat Cajunlax receptet! Ska testa på fredag, tror det blir väl mottaget!

//Åsa

Pernilla sa...

hurra hurra HURRA! vad kul att den kommer redan i september :) jag kan vara barnvakt anytime, bara så att du vet ;) bebisövertalande på den här fronten går inte så bra nämligen...

Gourmetmorsan Madeléne sa...

STORT STORT GRATTIS! Då blir vi två med bloggbebis i september... :-) Hoppas du mår fint, och som sagt...det går fort till september! Själv har jag tänk köpa Äppelmusten från Kiviks å testa! Det är faktiskt helt okej med alkoholfria viner. Det finns ett supernice Rosevin från Lancers! Testa! Stort lycka till! Kram Gourmetmorsan

tina sa...

Ett stort grattis vetja! :-)

Johanna sa...

Men stort GRATTIS !!! vad underbart !
Ha de gott !

Anna-Hansdotter sa...

Hurra! Livet är en knäpp och kul tragisk komedi. En dag i taget blir bra. Gillar att Bönan kommer tidigare än beräknat :) Hipp hurra!

Fridas kök sa...

Grattis Sofie! Vad jätteroligt!

Mikaela sa...

Ett enormt stort grattis!

MÅ Gott sa...

Stort Grattis!

Kaksmulan sa...

Jättegrattis!!! Vad roligt. Det verkar nästan som det är något som "går" bland matbloggare nu ;).
Fast här är den tiden förbi.. Har nog anat när du i något inlägg skrivit att du fick hålla tillgodo med mineralvatten ;). Kram på dig och lycka till!

Martina J sa...

Åh, stort grattis!! :)