Vinter/Vår

Vinter/Vår

onsdag 11 maj 2011

Det finaste

Jag hade en helt fantastiskt födelsedag! En behaglig dag på jobbet som jag lyckades avsluta i tid. Sms, telefonsamtal och gratulationer på facebook haglade in. Härligt att känna sig så poppis för en dag!! Många fina vänner helt enkelt. Kvällen firade jag med min älskade sambo. Lagade asiatiskinspirerad mat mellan telefonsamtalen (närmre presentation kommer). I stället för tårta blev det Marängsviss de luxe. Ben & Jerry New York Super Fudge Chunk glass, grädde, bananer, chokladsås och non stop. Även om det inte blev någon traditionell tårta fick tre ljus symbolisera mina 33 år.

Och presenter fick jag också. En leverantör hade skickat den fina cup cake-burken full med godis till jobbet. Ett grattiskort till med fina ord som värmde. Tack Petra. Min sjukskrivne kollega Ulf kom förbi med en chokladask. Johan kom hem överlastad med presenter. Både från sig och sina föräldrar. Nya fina sängläder. Perfekt! Och Johan lyckas alltid pricka rätt. Kolla in det söta kortet med elefanten och påsen med godis och texten: "Så söt, att jag vill äta upp dig". Fick även fina berlocker till mitt Pandora armband, en prenumeration på en tidning och en bananaslicer (den får ett eget inlägg).


Tack finaste för en perfekt födelsedag!

***

7 kommentarer:

Mårtenssons kök sa...

Härligt med födelsedagar och att bli firad. Det blir man aldrig för gammal för, oavsett hur många ljus det står i tårtan:)

Remsan sa...

Låter som en helt perfekt födelsedag! Härligt!

Pernilla sa...

låter som en riktig kanonfödelsedag :) härligt!

lilla restaurangen heter den, den ligger vid olskrokstorget. känner du till den? det är nog mest en kvarterskrog som har sina stammisar som nästan hör till inredningen ;)

charlotta sa...

det låter som en fin födelsedag, det där. och vilken övertjusig marängsviss du har gjort!

Matarkivet sa...

Vilken underbar dag du fick! Härligt! :)

Victoria sa...

Vad smarrigt det där såg ut! :D

Sannas Goda sa...

Va gott med marängsviss! Mums :)