Vinter/Vår

Vinter/Vår

söndag 3 maj 2009

Valborgshelg

Nä, det blev ingen traditionell Valborg med brasa och skönsjungande studenter. Eldningsförbud och inga speciella traitioner så kändes det mer som en tidig fredag. Vi gick till Michelangelos och käkade. Ligger i Kålltorp. Nära och bra. Skönt att kunna sitta ute och käka, även om det blev kallt ganska tidigt.

I fredags, 1 maj, tog vi en tur till Marstrand. Kallare och blåsigare vi kusten. Strosade runt där ett par timmar och käkade på Bergs Konditori. Jag åt en räksmörgås och Johan åt en klassisk köttbullesmörgås med hemmagjorda köttbullar. Det var svårt att låta bli en kaka så vi delade på ett vaniljhjärta. Mmm....

På kvällen blev det grill hos syrran. Korv i olika smaker, klyftpotatis och grönskaker. Drack lite rosévin. Mums!! Fint väder kräver Rosévin!:)

Lördag blev en sväng på stan och fixade lite smågrejjer. Vi käkade lunch på vårat nya favvolunchhak: Deli & Coffee. Goda och fräsha sallader. Johan åt en Tribeca och jag en Broadway. Man kan även komponera sin egen sallad. Perfekt idé och av kön kan man dra slutsatsen att många har hittat detta perfeka lunchhak!

Idag har vi haft en hemmadag. Fixat punktering och städat lite. Tog en cykeltur till Operan/Lilla Bommen, Gullbergsvass via gamlestan och hem. Härligt men lite blåsigt kallt. Väl hemma var vi hungriga och gjorde korv stroganoff och ris. Smaskigt!

Inga kommentarer: