Vinter/Vår

Vinter/Vår

söndag 10 maj 2009

Min dag

Idag fyller jag år. 31 år blir jag minsann. Har varit en härlig födelsedag. Fick frukost på sängen av Johan vid 9-tiden. Kaffe och smörgåsar med paprikahjärtan och stor hög med presenter:). Fick konsertbiljett till Deportees om några veckor, Coltings kokbok "jag vill ju bara se bra ut naken-kokboken" och plåtkakburkar, eller man nu vill ha i dem. Han är så bra på att köpa presenter min darling.


Blev en promenad till Korsvägen (nya skor medförde kraftig skoskav!!) och brunch på nya Incontro. Väldigt fräscht och mysigt. Avslappnat med pianomusik från flygeln i bakgrunden. Brunchen var kanongod med många italienska delikatesser. Salami, oliver, pastasallad, potatissallad, omelett, kyckling, revben, pizzaslicar, pannacotta, äppelkaka och pannkakor.... och mycket mera. Mumsfillibaba!!

I eftermiddag kom syster med familj och firade mig lite. De fick tårta och jag fick presenter. Det blev en Jordgubbs- och vitchokladtårta från senaste numret av Allt om Mat (festspecial 2009). Hann inte riktigt tina så mycket som den borde men den blev jättesmaskig ändå. Fick en plåtburk till att lägga mer godsaker i. De är så fina!! Fick även en gullig kökshandduk och en snygg bunke med lock i hårdplast.Helnöjd med min dag och väldigt mätt!!:)

1 kommentar:

Jenny Penny sa...

Grattis i efterskott!