Vinter/Vår

Vinter/Vår

onsdag 7 november 2012

Kladdkakans dag

God Morgon! Ni har väl inte missat att det är Kladdkakans dag idag? Om ni missade att äta en Gustav Adolfs bakelse i går så kan ni ju ta igen det på kladdkaka idag:).

Jag älskar kladdkaka!! Går snabbt att baka och jag vill gärna ha den sådär kladdig i mitten. Och självklart en klick grädde till. Tänkte dela med mig av några av de kladdkakor jag bakat. Klicka på texten så kommer du till receptet.


Kladdkaka med saltlakrits
Kladdkaka med insekter på
Kokoskladdkaka
Kladdkaka med vit choklad
Vit kladdkaka med saffran


Kommer ni att baka kladdkaka idag? Det kommer inte jag. För ikväll ska jag ha tjejmiddag här med det är inte jag som lagar maten, så vad vi får till dessert är en överraskning. Visst är det lyxigt!

7 kommentarer:

Malin`s Diner sa...

Måste vara den viktigaste dagen att fira, näst efter kanelbullens dag. Hm, Borde få någon att bjuda mig på det idag.

Kanske härmar dig idag med det här inlägget. Hoppas det är ok.

Lyxig hemlig middag hade jag inte tackat nej till.

Ha en underbar dag!
Kram Malin

Ann-Christin sa...

Har inte kollat din sida sedan du var i Skåneland men var idag inne och alltid blir jag lika inspirerad! Hittade lite trevliga recept att testa t ex fläskfilén och kladdkakorna. Kan bli bra att testa på det framtida glöggpartyt.
Ha det gott Sofie och sköt om familjen!

Pernilla sa...

kladdkakans dag alltså, hur ska man hinna med att fira alla dessa dagar? och när är det chipsens dag?

lyxigt med tjejmiddag och slippa laga maten! så hade jag också igår, det var fint det, fast lyxigast var faktiskt att kompisarna så gärna ville hålla ofelia så jag fick äta en hel 3-rättersmiddag utan avbrott! :)

Mårtenssons kök sa...

Ingen kanelbulle på den dagen, ingen gustav bakelse igår och inte kladdig kaka idag... Skamligt är vad det är, skamligt. Skäms gör vi:)

Lollo sa...

Tack för tipset!!! Måste genast "fixa" detta...

Charlotta sa...

Det är ju klart att alla nuärdetheltokattätabakelsertillsdustupar-högtidsdagar infaller veckan när jag har dragit ut en tand och har noll sug på allt. Suck.

Sweet Passion sa...

här har de blivit kladdkaka,så gott.