Vinter/Vår

Vinter/Vår

tisdag 27 november 2012

Juliga produkter

Julmånaden har inte ens startat och redan finns det mängder av julprodukter i butiken. Glögg, pepparkakor, julmust, choklad, skumtomtar, pepparkaksfil mm. Så hittade jag Risifrutti - Saffransris med skogsbär. Har ni testat? Jag köper sällan eller aldrig risifrutti men hade svårt att låta bli att testa denna säsongssmak. Tja, de hade nog glömt saffranet i min burk. Dessutom var det dåligt ljus när jag åt den så såg inte om den var speciellt gul ens.

Nä, den köper jag nog inte igen men jag skulle kunna tänkta mig att göra eget ris med lite saffran i. Inte lika sött, bara annan smak.
Har ni hittat några spännande produkter i butikerna som är smaksatta med jul?


8 kommentarer:

Malin`s Diner sa...

Mmm, älskade den där risifruttin faktiskt. Har köpt den till mig och vanliga till barnen. Jag som aldrig brukar äta det annars. Men det är jag värd!

Kram kram

Sara på Vardag.nu sa...

Pepparkaksfilen är ju sååå god, älskar den! Saffransrisifruttin har jag inte testat men behöver inte göra det heller, förstår jag ;) Ska nog testa att göra egen! :)

Helena Ljunggren sa...

Risifrutti är fint som snus om man är rejält godissugen för det är så sött att man inte vill se något med socker i på väldigt länge :)

Den här nya varianten har jag aldrig testat men får ta och göra det bara för att :D

Sanna sa...

Haha vad rolig variant! Gillar när de vågar experimentera :) jag har hittat pepparkaksfilen nu som verkar komma varje år. Annars så vill jag testa årets nya skummtomtar med äppelsmal :)

Kaksmulan sa...

Har inte testat den och nu kommer jag inte att göra det heller. En ny produkt som jag faktiskt gillade var Juleskum vinteräpple (tror jag den hette) gott! Gillar din nya juliga header!

Mårtenssons kök sa...

Här var det härligt julepyntat, så gott det ser ut!
Nej, ingen test av denna har vi gjort, tror faktiskt aldrig att vi har haft en endaste burk risifrutti i vårt kök.. Fast idéen med saffran i gröten låter inte så dumt, kanske något att ge sig på?

Vi hittade två flaskor av någon spännande ny dryck på Gröna skylten idag, det är så nära vi kommit smaksättningar av jul på produkter:)

Charlotta sa...

Min syster är helt tokig i pepparkaksfilen som brukar komma kring jul men jag har aldrig ens provat... Brukar vara så galet mycket socker i alla de där smaksatta produkterna så jag avstår helst.

Amy's piece of cake sa...

Den här produkten har jag då inte sett men jag testade pepparkaksfilen förra året. Det var jättegott tyckte jag :)