Vinter/Vår

Vinter/Vår

tisdag 4 maj 2010

Tårta Tack!

Min födelsedag närmar sig och förhoppningsvis blir det lite födelsedagsfirande i helgen. Någon som har ett bra förslag på en smaskig födelsedagstårta? Väldigt sugen på att prova en marängtårta med lemoncurd som jag hittade på en av mina favvobloggar Bagels och Blåbär.

Var ute och promenixade en sväng mellan skurarna när jag kom hem från jobbet idag. Tog en tur inom Bagaren och Kocken. Sååå mycket fint!! Inte svårt att köpa födelsedagspresent till mig. Önskar mig hela butiken. Behöver bara skriva Greengate, Rice, Gerbera... Me like!!!

Ikväll blir det Örtkyckling med Gnocci. Doftar underbart!! Återkommer med recept.

6 kommentarer:

charlotta sa...

åh, vad du är söt! och gissa vilken tårta jag röstar på att du ska göra... :) den är väldigt enkel att göra, och sjukt god! sen är den klart också lite kladdig och sådär, men det är sådant man kan överleva!

Anonym sa...

Jag har ett recept på en Herrgårdstårta på bloggen som är med lemon curd..du kan ha i jordgubbar med om du vill! Den är god och räcker till många!
Ha en fin dag!
kram

Anonym sa...

Bagaren & Kocken har ju såååå läckra saker! Tyvärr är det lite väl saftiga priser ibland kan jag tycka. Men drömma går ju :-)

Emma sa...

Leila bakade en schwartswald (haha, herregud hur stavas det?!) förra veckan som lät jättegod. Annars är min favorit glömmingetårta, jag gillar grädde :).

Remsan sa...

Jag älskar Pavlovatårta med citronkräm som är ungefär som Charlottas marängtårta, men man bakar marängen så den blir seg istället för frasig. Citronkräm kokar man sedan på äggulorna som blir över efter marängen. Fylls med grädde och ev bär/jordgubbar. En riktigt sommartårta för mig.

Loulas Kök sa...

har en god kaffe/choklad-glasstårta på bloggen om det kan vara nått...

Ser att jag missat en del sista tiden, dax att uppdatera sig!