Vinter/Vår

Vinter/Vår

torsdag 27 maj 2010

Fredagsfika

Jag har fuskat! Har man fredagsfika ska det vara hembakt tycker jag. Men idag har jag fuskat! Och jag gillar det inte! Men jag orkade inte.
Stress stress till stan efter jobbet för att klippa mig. Blev en ordentlig sommarsnagg. Mycket nöjd! Blev en liten shoppingrunda innan jag mötte upp två tjejkompisar som jag inte träffat på länge. Gick på Condeco i Kompassen och käkade lite. Åt en pasta som lät godare på menyn än när den väl dök upp på tallriken. Färsk pasta med kyckling, grön curry och kokosmjölk. Ja, blev mätt iallafall. Trevlig sällskap och vi hade mycket att prata om!
Så när jag satt på spårvagnen hem vid halv tio ikväll så var jag inte ett dugg sugen på att ställa mig och röra ihop någon kaka. Så jag stegade in på ICA och köpte en kaka. Hittade en ny Almony Kalastårta i frysdisken. Någon som smakat? Återkommer om vad jag tyckte! Nästa gång lovar jag hembakt!

3 kommentarer:

A sa...

Pretto-Siz!
såklart att det inte behöver vara hembakat alltid. tårtan ser kalasgod ut! Ser fram emot att beskåda sommarsnaggen!
KRAM!

Daniella - BakeCake sa...

Den där tårtan ser riktigt god ut! Och ibland får man ju faktiskt lov att fuska! ;)

Gå jätte gärna in på min blogg och delta i tävlingen där jag lottar ut en inbjudan till den nya receptsidan Baka.se plus en goodiebag! Ha en jätte skön helg! Kram Daniella - BakeCake

Håkan och Anki sa...

Så klart man kan fuska ibland, det gör vi med färdig pizza från Willys ikväll.
Kakan såg ju festlig ut.