Det blev en lång och hektisk dag på jobbet. Ännu en! Det är mycket nu. Och lär nog vara ett tag till... Bara att gå in i bubblan...
Men nu är det helg. Och imorrn smäller det. Det är nu man börjar ångra att man inte tränat mer, tränat mer mångsidigt och sprungit längre stäckor. Men det finns ingen återvändo. Kl 14,50 imorrn står jag på startlinjen för 21km göteborgsvarv. Lite bra musik i lurarna, tänka på annat, njuta av stunden och bita i hop när det svider. Se fram emot pizza och vin till kvällen...
I kväll laddade vi med kycklinggryta och ris
2 st kycklingfileér
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
1 burk hela tomater (Mutti)
1 dl vatten
1 msk kycklingfond
färsk timjan
torkad oregano och basilika
salt och peppar
1 dl matlagningsgrädde
1 stor klick philadelphia
Maizenaredning
Hacka löken och bryn mjuk i smör. Tillsätt strimlad kyckling. Häll på tomater och skölj ur med vatten och häll i. Tillsätt kryddor och fond. Koka ihop i några minuter. Tillsätt grädde och philadelphia. Koka upp och red av med maizena utblandad i lite vatten. Servera med Basmatiris.
4 kommentarer:
Lycka till imorgon!
Sv: Ja, sommar är ju såå härligt!! Och den där kycklinggrytan ser ju helt underbart god ut! Ha en jätte skön helg! Kram Daniella - BakeCake
Grattis ser att du vunnit kex på bloggen matplaten...Måste också skriva att du har en kanon, är inne varje dag o kollar.
Grattis ser att du vunnit kex på bloggen matplaten...Måste också skriva att du har en kanon blogg, är inne varje dag o kollar.
Skicka en kommentar