Vinter/Vår

Vinter/Vår

tisdag 25 maj 2010

Och så fick jag min skål!!

Jag har en uppmärksam bror. Han läser min blogg. Och då är det inte så svårt att veta vad man ska köpa till sin syster i födelsedagspresent. Så i helgen när han var här och sprang varvet fick jag min skål. Min fina rosa skål! Har fyllt den med Polly Summer Berries. Eller....så full är den inte längre.:)

Polly Summer Berries är en limited edition och kommer endast att finnas under en begränsad period så passa på att smaka. De är mörka, ljusa, vita och rosa och tyckte att alla hade en smak av jordgubb. Alltså sommarsmak. Enligt Cloettas hemsida smakar den mörka och ljusa jordgubbe och den vita och rosa smultron. Riktigt smaskigt!!!


6 kommentarer:

Håkan och Anki sa...

Tjusig. Har fortfarande inte provat våra Pollys som vi köpt, får väl ta och göra det.

Maxiander.se sa...

SV:
Ja perfekt som snabbmat och extra bra om man har det som behövs hemma :) Gott och lätt att göra!

Vilken snäll bror :) Nya Pollys såg goda ut, får köpa och smaka :)

http://www.maxiander.se/

charlotta sa...

wiihooo, vad kul att du fick skålen! jag älskar den rosa färgen!

Yasemin sa...

Men vad avis jag blir. Den där skålen vill jag ha i exakt samma färg :) så om du skulle tröttna på den :)

Pernilla sa...

tjusig skål :) jag håller på och leta sönder mig efter en glasskål på fot som jag ska ha någonstans i en kartong men det vetetusan vart den har tagit vägen. kanske skuttade iväg på sin lilla fot på egen hand ;)

Malin sa...

Gullig bror du har!Håller med om att de nya Pollysarna är goda, har inte varit så förstjust i deras andra "nya" smaker utan har föredragit orginalet, det gör jag nog fortfarande men dom här är riktigt mumsiga.
Rostbiffssalladen lät kanongod!