Vinter/Vår

Vinter/Vår

lördag 15 maj 2010

Hurra hurra för Mamma!

Idag fyller min mamma år. Hurra hurra för henne! Önskar henne en underbar dag. Det är hon värd! Tyvärr får jag inte fira henne idag. Vi firade ju våra födelsedagar tillsammans förra helgen! Men ett telefonsamtal blir det iallafall...

Lite trött idag. Var på bio i går kväll. Robin Hood Sena föreställningen och filmen var tvåochenhalv timme lång. Sviterna kommer idag. Upp och jobba tidigt. Zzzz.... Måste vila några timmar innan det är dags för grillkväll ikväll hos min vän Carina i hennes fina hus och trädgård. Vi blir ett glatt gäng. Tyvärr ser det inte ut att bli något lysande väder. Inget vin blir det nog heller för min del. En vecka kvar till Göteborgsvarvet och får vara så snäll jag bara kan mot min kropp fram till dess.:)

3 kommentarer:

charlotta sa...

vad är grejen med långa filmer nu för tiden? tittade på avatar i torsdags och den var 2,40 - höll på att smälla av mot slutet.

hoppas du får en fin kväll trots skitväder.

kram!

egoinasmamma.nu sa...

Stort grattis till din mamma!!
Sv: Jag tror nog att Kissie växer upp en dag och jag tror inte hon behöver leva "med bloggen" för resten av sitt liv. Men just nu framställer hon sig som mycket tragisk. Tycker synd om både henne och hennes föräldrar.

vanilla sky sa...

Å jag har sån lust att gå på bio! Tror jag ska skaffa barnvakt å dra ut gubben en kväll, så himla längesen!