Vinter/Vår

Vinter/Vår

torsdag 13 maj 2010

Grillat är godast!

I tisdags hade vi avskedsgrillning för en kollega som jobbade sina sista dagar denna veckan. En mycket trevlig kväll hos kollega U. Hans fru och två tonåringar var också med samt vår nya kollega J. Ett glatt gäng och Tina ångrade nog att hon sagt upp sig för ett kort slag. Alltid trevligt att umgås med sina kollegor utanför jobbet.

Min nya kollega J som är fd kock fick en given plats i köket. Vi tjejer kände att vi gjorde oss bättre med ett glas rosé i handen vid köksbordet som sällskap. Det blev helsteka färskpotatisar i ugn med haricot vertes och sugarsnaps vända i vinägrett tillsammans med potatisen, grillad biff, grillad grön sparris och en fräsch sallad med fetaost. Som sås hade vi Arlas smaksatta creme fraicher. En av årets kock-smakerna: getost, honung och rosmarin samt alras senaste smaksatt med parmesan och vitlök. Gott och lagom!
Såååå smarrigt!!

4 kommentarer:

egoinasmamma.nu sa...

Vad läckert! Riktig gourmet-mat ju!!

Pernilla sa...

grattis på födelsedagen i efterskott! vad fina presenter du har fått, födelsedagar är aldrig fel :)

det verkar som att alla känner av vårtröttheten, det är nog bristen på vårvärme som gör det tror jag. eller att vi kämpat oss igenom den här vintern, så nu måste kroppen få vila ;)

gott med grillat!

charlotta sa...

jag skulle verkligen döda för att ha en grill (eller ännu bättre ett hus, eller kanske en lägenhet med balkong). nä, jag är inte bitter... (har bara haft dödens dag på jobbet).

ha en fin helg!

Mikaela sa...

Grillat är verkligen godast. Ser så himla smaskigt ut med mönstret på köttet :)