Vinter/Vår

Vinter/Vår

måndag 24 maj 2010

Sommaren kom en dag för tidigt...

Som man har längtat efter sommar och sol och att få slänga av sig paltorna och bländas med sin vintervita kropp. Så kom den. Med besked. På helt fel dag! Efter att ha tränat i max tiogradig värme det senaste halvåret smäller det till med 26 grader i skuggan på själva Göteborgsvarvsdagen. Suck! Men det fanns de som suckade högre...

Innan starten höll vi oss mest i skuggan och drack vatten. I år var det jag, Johan, lillebror, svåger och kusin som sprang i vårat gäng. Redan i startfollan kände jag hur varmt det skulle bli. Inte skugga någonstans. Puh... Efter fyra kilometer trodde jag att jag skulle svimma. Men jag tog det lugnt och ville absolut inte bryta, men var nära flera gånger. Har aldrig förr sett så många promenera, gå lugnt vid vattenstationer och vingla som fyllegubbar i joggingtempo. Det var enormt jobbigt i hettan. Men jag tog mig i mål. Tiden är väl inget att skryta med men glad att jag tog mig över målsnöret isället för att ta vägen dit med Ambulans. Strax innan mål var det många som tagit ut sig och låg längs banan. En konstig känsla att springa förbi...

Före varvet i skuggan med Johan preppad för start. Jag efter målgång. Helt slut!

Väl i mål mötte jag upp "gänget". Det var inte bara jag som var helt slut. Men jag var lycklig!

På kvällen väntade pizzabuffé med öl och rosévin hos syrran. Såååå gott!! Och helt underbart att kunna sitta ute. Äntligen kunna njuta av årets första sommardag! Klar blå himmel. En luftballong kom glidande förbi.

I går, söndag, var vi lite kulturella med kusin och lillebror med flickvän. Först åkte vi till Operan och åkte Göteborgshjulet som hade premiär i helgen. Fin utsikt över hela centrala Göteborg!
Vi fortsatte till Liseberg. Man får ju faktiskt fri entré dit när man sprungit varvet. Aldrig varit så fint väder tidigare så inte blivit av att vi utnyttjat det. Vi åkte Balder och Lisebergsbanan. Riktigt roligt! Trots att jag ser livrädd ut!


Mat åt vi i Tauberestaurangen. Alla fastnade för Italiensk Kalvfärsburgare på Foccacia med Klyftpotatis, tomatsalsa och Chilimajonäs.


Riktigt gott! Tro det eller ej, men efter en stund och några kronor fattigare på diverse chokladhjul, drog vi i oss varsin stor glass också.... Sen blev det soffan hela kvällen.

Ser texten konstig ut?! Vet inte varför!! Blir galen!!!

6 kommentarer:

Madde sa...

Härligt jobbat! :) P.S. Hälsa kusin Johan :)

vanilla sky sa...

Wow! Så himla imponerad! Bra jobbat :)

charlotta sa...

fasiken vad duktig du är! GRATTIS! och vad kul med liseberg, jag har inte varit där i år, trots att jag varje dag de har öppet hör skrik och skratt från parken.

Malin sa...

Ananas i paj är med andra ord ett säkert kort :)

Trist att det skulle bli sol och varmt när du skulle springa, men desto fler applåder till dig som genomförde loppet. Bra jobbat! Imponerande :)

Håkan och Anki sa...

Så duktig du är! Kan tänka mej att det kändes konstigt att springa förbi de som låg. Hörde på tvn att det var många som hamnat på sjukhus och jag tänkte faktiskt på dej då... skönt att du slapp det!

Ann Sofi sa...

Ja, ni gjorde det igen!
Bra jobbat.
Kräver mycke att få ny energi o springa förbi dom som ligger ner o kämpar för livet. Trösten är ju att det finns andra utbildade människor inom vården som är där för att hjälpa dem som ligger.
Lyckliga ni som tllsammans kunde äta pizza m.m. o ha trevligt senare på kvällen.