Vinter/Vår

Vinter/Vår

onsdag 19 maj 2010

Ledig dag med mamma

Idag har jag varit ledig. Och vilken dag jag prickade in!! Kanonvarmt och soligt hela dagen. På gränsen på kvalmigt. Åskan hänger i luften. Hoppas det inte blir lika varmt på lördag...

Mamma kom med tåget kl 9. Vi tog en frukost på Espresso House på centralen. Latte, juice och scones med färskost och sylt. Gott!

Sen började vi våran shoppingtur lagom när butikerna öppnade. Vi provade och shoppade. För mig blev det en rosa kofta jag kollat på länge, ett par toppar, ett par supersköna ecco-sandaler och lite annat krims-krams som armband, örhänge och läppglans.

Lunchstället jag tänkt vi skulle gå på hade ingen uteservering, och det kändes ju som ett måste en sådan här dag, så vi letade vidare. Hamnade tillslut på Pasta Etc. Grande på Kungshöjd. Vi åt varsen pasta med gräddig tomatsås och kalvkött i strimlor. Supergott!


Vi shoppade vidare en stund och satte oss sedan i parken vid Domkyrkan och åt varsin glass. Polka och rabarber/jordgubbssorbet fanns i min bägare (Triumf). Mmmm....


Lite mera shopping och sen satte jag mamma på tåget till skåneland igen. Tanken var att jag skulle ta en kort sista löptur innan helgens Göteborgsvarvav men var verkligen helt slut efter en heldag på stan. Tack Mamma för en härlig dag!!

5 kommentarer:

Malin sa...

Vilken underbar dag! Bara du och mamma och dessutom fint väder med strålande sol, kan ju inte bli bättre.

charlotta sa...

det låter som att ni har haft en grym dag, kul! jag var på gymet och höll på att svettas ihjäl innan/under och efter passet. underbart! hoppas att det håller i sig (fast lite kallt på lördag är ok, såklart :)

Ann Sofi sa...

TACK för
¤ att jag fick en heldag med dig Sofie i Göteborg
¤ att vädergudarna prickade in värme o solsken just denna Vår dag
¤ att vi kunnde sitta ute o äta både lunch o glass. Nästan för varmt i solen!
¤ att SJ X2000 höll tiden på minuten i båda riktningarna
Alla dessa fina butiker vi tittade in i o vilket utbud. Borde räknat butikerna. Skulle kunnat handlat mycke mer, men finns ju begränsningar hur mycket man behöver!
¤ Att shoppa med en dotter eller två sätter guldkant på tillvaron för mig! Kram

Hanna sa...

Åh, vilken härlig dag!!

Nazima sa...

Låter som en helt udnerbar dag med shopping och god mat. ETC grande har ju så god mat ochså, har för mig jag åt just det ni åt när jag var där sist....
Tack förresten för kommentaren i min blogg!
Ha en fin helg!
kram,A