Vinter/Vår

Vinter/Vår

fredag 11 september 2009

Flygplansmat

Har idag kommit hem från en underbar semester i Kroatien. Ätit massor av god (och mindre god) mat men mitt första inlägg om semestermaten måste ändå handla om flygplansmaten. Ungefär samma klass som skolmat skulle jag kunna tänka mig. Smaklös och tom och magen börjar kurra bara en kort stund efteråt. Iofs var det bara korta sträckor vi flög så var ju inte menigen att vi skulle stå oss på det hela dagen. Men alkoholhaltiga drycker ingår iallafall när man flyger reguljärt! Trevligt!På nedresan fick vi kvarg med skinktärningar och salladsblad till förrätt, kyckling, broccoli, kikärtor och en halv körsbärstomat. Dessert var en strudel. Öl o kaffe.

Hemresan från Wien var det två rågsmörgåsar med klet på. Faktiskt ganska smakrika och tackolov på rågbröd. Trött på ljust bröd nu!! Vitt vin (som Johan tippade ut hälften i skor, väska och på benet).

3 kommentarer:

Jenny Penny sa...

Du hade sen semester du..
Blä! Jag tycker att flygmaten är så äklig.. Tycker det är jätte bra att man inte behöver ta den nu mera men samtidigt ur löjligt att man ska betala 160 för den om man vill ha den..

Sofie sa...

Maten ingick som tur var!!

Jenny Penny sa...

Åh det var ju annat..