1 ring falukorv
1/2 dl dijonsenap
1/2 aubergine
1/2 zucchini
2 tomater
3 vitlöksklyftor
1 msk olivolja
2 msk Herbes de Provance (provensalsk kryddblandning)
1 dl riven parmesanost
1 dl cheddarost
Oliver till servering
Sätt ugnen på 225 grader
Skiva falukorventunt nästan hela vägen ner.
Skiva aubergine, zuccini och tomat tunt. Halvera skivorna. Bre på senap och lägg mellan korvskivorna.
Pressa vitlök i oljan i en skål, blanda. Stryk balndningen över korven. Krydda med kryddblandningen.
Stek korven i ugn 25 minuter. Strö över osten efter halva tiden.
Strö på oliver och servera med potatismos.
Olje- och kryddblandningen gav lite extra piff och blev fantastiskt gott!! Serverade med fluffigt potatismos med lite muskot i.
Mumsfillibaba!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar