Vinter/Vår

Vinter/Vår

tisdag 29 september 2009

Pasta med Paprika och Feta

Ibland vill man att det ska gå snabbt och lätt att laga mat. Hittade detta receptet i Laga lätt nr 10/09.
4 port
280 g pasta (tex talgliatelle)
3 vitlöksklyftor
4 paprikor i olika färger
3 msk olivolja
3 msk vatten
1tsk salt
2 krm nymalen svartpeppar
150g fetaost
1 tsk oregano
1 kruka basilika
Koka pastan
Skala och hacka vitlöken. Skölj, kärna ur och strimla paprikan.
Stek paprika o vitlök i olivolja ca 3 minuter. Tillsätt vattnet och låt koka ca 1 minut. Salta o peppra.
Servera pastan med paprikafräset. Smula över fetaost och oregano. Toppa med färsk basilika.
Vi hade stekt tärna bacon till, ruccola istället för färsk basilika.
Mumsfillibaba!

Inga kommentarer: