Matig Kalkonsallad med Grilloumi |
Men salladen blev ingen sämre kvällsmat för det. Det blev delvis en liten kylskåpsrensning också. Hade en Kalkonbröstfilé som jag skivade och stekte tillsammans med strimlad röd paprika. Kokte pasta, hyvlade morot (med potatisskalare), halverade körsbärstomater. Blandade allt med romansallad, ruccolasallad och stekt tärnad Grilloumi. Grilloumi var första gången jag testade och den var saftig och lite mjukare än vanlig Halloumi. Kommer ligga på grillen många gånger i sommar!
På salladen ringlade vi över en dressing/vinägrett som jag gjort på citronsaft, olivolja, salt, peppar, riven vitlök, hackad fryst persilja och granatäpple. Längtar redan till morgondagens lunchlåda!!:)
3 kommentarer:
Sallad är inte dumt det heller:)
Ha en riktigt trevlig helg!
Men bara att fixa de tre första rätterna i veckomenyn var sannerligen inte dåligt. Flyttstök och allt.
Hoppas ni sover gott första natten i nya lägenheten! (för det var väl idag?)
Kylröjning kan vara något av det bästa som finns, man vet aldrig vad det blir och oftast blir det gott.
Din rätt ser verkligen kanongod ut!
Skicka en kommentar