Vinter/Vår

Vinter/Vår

fredag 13 januari 2012

Trolleri med ett paket skav

Än en gång måste jag tipsa om att ha ett paket skav i frysen. Är ju så fantastiskt gott, snabbt att laga till och går att variera i det oändliga. Går alldeles utmärkt att steka när den är fryst. Bara att lägga klumpen i stekpannan, vända med jämna mellanrum och dra av köttet. Sen är det bara att fräsa på.

Nu när vi inte skulle vara hemma på ett tag så behövde vi rensa kylen lite. Fick lite god potatis av syrran som jag rostade hel och hade till Viltskavsgrytan.

I grytan hade jag rotselleri i strimlor, blandad stekt svamp, tärnad lök, grädde, dijonsenap, messmör, kinesisk soya. Redde av den med maizena. Självklart en klick lingonsylt till. Det är ju så gott!

Lite grått men gott!

4 kommentarer:

Linda- matstugan sa...

Ps. Har lämnat en liten award till dig på min sida. BTW det låter och ser ut som en kanongryta du fick till! Ha en fin helg!

Anonym sa...

verkar så gott. det ska jag prova en dag kram på er

MrsSunshine sa...

Bra med snabb och smidig mat!

kram och trevlig helg:-)

Mårtenssons kök sa...

recept på mat när det ska gå undran är väl aldrig fel, speciellt när maten dessutom smakar gott:)

Ha en riktigt fin helg!