Vinter/Vår

Vinter/Vår

tisdag 31 januari 2012

Felstavad bok

I går var jag på en trevlig fika med några andra Göteborgsmatbloggare: Kim (Tant Russin), Karin (Trattoria), Ann-Louise (lilla matdériven) och Michael (Lanternan). Vi var på Hagabions trevliga café och restaurang. Helt vegetarisk mat till humana priser med spännande smaker från jordens alla hörn. Svårt att välja från menyn då allt lät väldigt gott! Jag åt färsk tortellini med ricotta- och spenatfyllning med en gorgonzolasås och valnötter. Yammi!

Som vanligt hade vi massor att prata om: mat, mat, mat och lite tv-serier. Vi hoppas att vi snart kan träffas utomhus för en bloggpicknick. Tja, det får nog vänta ett tag. I morse var det -9 grader.

Jag fick en present av snälla Mikael. En bok som heter Mumsfilibabba. Visst är det roligt! Men helt felstavat! Eller är det jag som stavar fel? Vissa i min närhet tycker det, men jag hävdar att jag har rätt!:)

Satt och bläddrade lite i boken på spårvagnen hem. Otroligt trevlig! Sveriges främsta barnboksförfattare har skrivit sagor och ramsor om umgänget kring mat. Om måltidens betydelse ur ett barns perspektiv. Tack snälla Michael! Den ska jag läsa mycket från för Oliver i framtiden.

Felstavad bok
Hua, vad kallt det har varit idag. Men härligt i solen. Jag och Oliver har varit på Babyrytmik i dag i kyrkans regi. Mycket trevligt! Sjöng, dansade och lekte med våra barn. Sen fikade vi. Jag och en annan mamma som jag känner sedan innan gick en sväng efteråt. Jag köpte nya gardiner, en body och filt till Oliver. Allt på rea! Gud, vad jag gillar rea!

13 kommentarer:

Anonym sa...

alltså du är otrolig som har sådan energi när du precis haft barndop . jag har blivit beroende av att in o titta på din blogg Kallt i Åhus oxå Kram på er (o å vilken fin bok0 o blommor

Josefin sa...

Nu skäms jag lite grann som aldrig ens varit på hagabion.. Har hört mycket bra om deras café!

Remsan sa...

Så klart du stavat rätt ;-) Vilken trevlig present! När jag först såg bilden så tänkte jag, ja jädrar nu ger hon ut sin första kokbok! För så blir det väl så småningom?!
Åh, jag är så avis på era bloggträffar. Ni verkar ju vara ett gäng med så härliga matbloggare.

Michael sa...

superkul att att ses!

åh jag vet... så dumt av dem att stava på det viset. jag var ju inte säker på om du hade boken sedan tidigare, men hade planer på att ta en fet tuschpenna och korrigera (men då hade det blivit svårare för dig att ge bort den kanske?).

Spanienfrugan sa...

Åh, jag älskar också rea! Vad mysigt att ni var på hagabion och åt. Jag har bara ätit där en gång innan men har för mig att det var gott. Fast poesikvällen de hade där då hade jag nog kunnat vara utan ;)

Amy's piece of cake sa...

Så trevligt att höra om er bloggträff :) Instämmer med Remsan, jag är lite avis ;)

Fin bok och så trevligt att få den i gåva!

Mårtenssons kök sa...

Rea gillas absolut!
Så tackar frugan för ett fint boktips, den ska upp på inköpslistan på jobbet. även om det helt klart är felstavat:)

Moma sa...

Jag håller med Remsan och Amy: a-v-i-s!

Och vilken fin bok sen då!

Ann-Sofi MATSAFARI sa...

Klart det är du som stavar rätt!!! Vad kul att ni har bloggträffar och pratar mat!

Hovkonditorn sa...

Vilken kul bok! Roligt med bloggträff!!

Mrs Sunshine sa...

Visst är det kul att fynda på rea?! Det är så härligt att känna att man sparar så mycket pengar:-)

ha en fin dag!

Kim sa...

Trevligt som alltid!

Och vilken grym bok, passar ju som handen i handsken. (Synd bara på det där tryckfelet de uppenbarligen gjort;))

Kaksmulan sa...

Vilken perfekt present till dig! Fast felstavad, helt klart ;)