ca 4 st vetetortilla
500 g nötfärs
1 påse tacokrydda
1 ask philadelphiaost
1 burk creme fraiche paprika chili
riven ost
körsbärstomater
- Bryn köttfärsen och krydda med tacokryddan och koka med en deciliter vatten mot slutet.
- Blanda philadelphia och creme fraiche i en skål.
- Lägg en vetetortilla i botten i en ugnsfast form. Varva med köttfärs och klicka philadelphia/creme fraiche-blandningen. Avsluta med körsbärstomater och ost. Gratinera på 225 grader i ca 15 minuter eller tills osten fått fin färg.
6 kommentarer:
Jag lagade tacotårta för första gången för några veckor sedan, bättre sent än aldrig :) Önskar er en mysig helg!
Så gott det ser ut!! :-)
Tacotårta är en favorit här hemma, men nu var det jättelänge sedan vi bakade det.
Men nu ska jag skriva in det på matlistan igen
Ha en jättefin lördag
// Jenny
Jaha, det var tacotårta som skulle till:) Kan det ha varit de hetare smakerna som satte igång det hela?
Hoppas ni får en härlig helg,
Mårtenssons
Bra kid ni har som fattar att det är fredagsmyset som är grejen! :=) Jag får väl prova den där tacotårtan, det har liksom inte blivit av ännu. Hoppas ni får en finfin helg, alla tre!
Har inte testat tacotårta ännu, men det ser himla gott ut! Och tur att du fick i dig middagen iaf innan det var dags för Oliver att göra entre! ;)
Mums! Fast jag hade lagt i Quornfärs naturligtvis! :)
Skicka en kommentar