Vinter/Vår

Vinter/Vår

lördag 29 oktober 2011

Livet leker

Nä, jag klagar verkligen inte. Jag har det verkligen hur bra som helst. Helg och Johan är hemma med oss. Sovmorgon, långfrukost och Oliver är på bra humör. Sover gott och jag hinner fixa och dona lite.

I går hade vi en grym dag. Ingen nyhet att Matrepubliken-Charlotta är mästare på att fixa ihop bloggträffar. Denna gången bjöd hon på lunch och gäster var inga mindre än Mårtenssons som var på Göteborgsweekend. Så himla kul att träffa bloggare live som man följt länge och det känns som man redan känner. Vi hade mycket att prata om och tiden gick alldeles för snabbt. Nästa gång kanske det blir en Skåne-träff (vi är ju trots allt skåningar allihopa)?

Fina värdinnan Charlotta
Fantastiskt god Paprikasoppa med kummin
Anki och Håkan
Hann bara innanför dörren och sen kom min syster och hennes barn för lite fika. Varför får inte vuxna samma sockerkick som barn får av fika? Inte ens kaffe hjälper för att få samma energi... Syrran mös med Oliver, Rasmus hade svårt att hålla fingrarna borta och Ruben ville byta blöja hela tiden.

Syster och Rasmus har svårt att hålla fingrarna från guldklimpen
Hade så fullt upp att jag inte hann med att planera middag och fredagshandla. Så som god hemmafru fick jag improvisera fram en fredagsmysmiddag. Tycker att jag lyckades ganska bra. Lite kyckling i frysen förvandlades till Indisk Mango Chicken Balti som jag gjort förut. Gjorde vissa förändringar. Åkte med 1 tsk spiskummin när jag gick vilse i kryddhyllan. Hade inte så mycket fryst mango så tog även i 1 deciliter mango chutney. Riset var slut så blev bulgur istället. Oliver var inte på sitt bästa humör så blev inte så mycket fredagsmys. Äta i skift, amma och trösta. Alla tre somnade gott på soffan. Som vanligt en fredag!:)

9 kommentarer:

Nina Sommar sa...

Härligt att få rapporter från ditt mammaliv. Och ditt matbloggliv förstås. Kul att ni ordnar träffar IRL. Själv är jag väldigt glad att jag inte är matbloggare för tillfället. Åt smörgåstårta i onsdags som däckade mig i två dygn. :-S

Helena sa...

Åh vad kul med bloggträff! Vi får ordna något här nere också så att Remsan och jag kan vara med! Det är ingen som ska till Öland nästa sommar? ;-)

Jennys Matblogg sa...

Vad rolígt med en bloggträff! :)
Soppan ser jättegod ut.

/ Jenny

Remsan sa...

Jag vill också gå på bloggträff! Bara en massa trevliga människor på dem juh ;-)

Moma sa...

Jag vill OCKSÅ vara med!! Kan ni inte komma lite närmare Stockholm..? Glöm för guds skull inte den lille, jag är jättebra på att hålla i småsmulor!

tina sa...

Internationella toalettdagen 19/11!

Pernilla sa...

åh, jag ville också vara med och bloggträffas!

MÅ Gott sa...

Så roligt med bloggträff!
Jag skulle tycka att det var pirrigt innan, men antagligen jätteroligt!

Millas Hälsoblogg sa...

Härligt med bloggträff.