Knäckig Ananaspaj
150g smör
1,5dl strösocker
2 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
2 tsk vaniljsocker
ca 350 g ananasringar på burk
Smält smöret och blanda i alla övriga ingredienser. Lägg ananasen i en pajform och fördela smeten över. Grädda i ugnen på 200 grader i ca 20-30 minuter, till pajen fått färg.
6 kommentarer:
Ananaspaj är så gott :-)
Säkert vansinnigt gott med hallon eller björnbär i, syrligt bryt mot det söta.
Fortfarande sugen på den gröna kjolen, ska vi skicka mönstret?
Ha en fin helg,
Anki o Håkan
Mums, så gott!
Ha en fin helg!
Jag har en ananas som ligger på diskbänken och väntar på att bli tillagad. Jag har inte kommit på hur men nu tror jag att jag vet - ananaspaj it is!
Det här var en trevlig variant på ananaspaj. Vi åt ananas till dessert igår. Gottigott.
anananspaj är l-ö-j-l-i-g-t gott! det var en megaklassiker i vår familj för några år sedan. har lite glömt av den sedan dess, det är dags för en revival!
Skicka en kommentar