Vinter/Vår

Vinter/Vår

måndag 26 juli 2010

It Began in Hässleholm

....som hässleholmsbördige Johan T Karlsson i Familjen sjunger.
Varje gång jag kommer "hem" till Hässleholm får jag en viss känsla i kroppen. Kan inte beskriva vad. Home sweet home?! Men ändå så längesen jag flyttade därifrån. Men är ju uppvuxen där och många minnen. Blev en natt "hemma" och kvällsmat med föräldrar, lillebror med sambo.
Idag drog jag och mamma till stora (läs större än Hässleholm) staden Kristianstad och shoppade lite. Käkade lunch på Graffiti Café. Ett måste när man är hemma....

Åkte till stugan i Yngsjö och fick sällskap med kusin på fika. Köpefika.
Vetelängd och ICA-cockies med tranbär. Gott!!
På kvällen grill med mamma, pappa och kusin. Entrecote och majskolv på grillen.


Kokta, getostgratinerade rödbetor, färskpotatis, sallad med vikentomater och honungsmelon och yoghurtsås med curry o mango chutney.

Härlig kvällspromenad längs stranden. Havet låg stilla. Inget dopp idag. Hoppas på det imorrn.

Kvällsfika med Otto-glasstrutar. Mmmm.....så goda!!!

Tack o Gonatt!!

3 kommentarer:

charlotta sa...

men du skojar, är du från hässleholm? det är ju jag med! jag trodde du var från kristianstad, haha. ååh, fy fasiken vad gott med grafitti! det äter jag alltid när jag är hemma. det och ostbullar från bjärnors konditori, mm.

Pernilla sa...

fint med lite skånesemester :) och att bli bortskämd av föräldrarna sitter ju aldrig heller fel! även om man tröttnar lite efter några dar ;)

farsan (nu pratar vi alltså om filmen) har jag mest hört dåliga saker om? var den bra? patrik 1,5 är hur mysig som helst, den borde ni absolut se om ni inte gjort det!

njut av semestern!

Håkan och Anki sa...

Ottoglass är bland den bästa man kan få, så många spännande smaker! Provade deras lakritssmak och den gick inte av för hackor!