Vinter/Vår

Vinter/Vår

onsdag 21 juli 2010

Marstrand och Grill

Ännu en dag på semestern. Igår åkte vi till Marstrand en sväng. Gick ett varv runt ön. Badkläder var nerpackade men användes aldrig. Blåste väldigt mycket och lockade inte jättemycket.

Varvet runt ön var ganska långt och avslutades med fika på Bergs Konditori. Jag åt en räksmörgås och en blåbärsbulle på det.


På kvällen var vi bjudna på grill hos Ann Sofie och Johan. De lånar Carinas hus under semestern. Kändes konstigt att inte hon var där. Men lika trevligt som vanligt!! De hade fixat väldigt mycket god mat. Grillat kött, grillade grönsaker, sallad, potatis, Tzaziki, vitlöksbröd och allt skjöldes ner med en massa Rosé (lite skallebank idag).


Ann Sofie hade stekt kantareller tillsammans med bacon som vi hade till. Såååå gott!!! Till dessert fick vi glass, jordgubbar och chokladsås. Och sen ännu mera Rosé!!! Tack underbara vänner för en härlig kväll med mycket tjatter och skratt. Som vanligt!

Varmt idag. Tror jag tar en sväng till Delsjön och svalkar mig...

4 kommentarer:

Håkan och Anki sa...

Ni verkar haft en kanondag, även om den resulterade i lite skallebang dagen efter. Om du kikar in till oss så har du en fin award att hämta där, det tycker vi du förtjänar!

Remsan sa...

Ja, det verkar verkligen som en kanondag! Sommaren är så underbar... Och all god sommarmat...

Remsan sa...

Ja, det verkar verkligen som en kanondag! Sommaren är så underbar... Och all god sommarmat...

Malin sa...

Gud vilken smarrig bulle! :O