Vinter/Vår

Vinter/Vår

måndag 1 april 2013

Grillpremiär

Grillpremiären är gjord! Ja, jag vet att ni är många som grillar året runt. Förutom på den öppna förskolan jag gick på i höstas som var utomhus, så har jag inte grillat sedan i somras. Men nu när våren börjar titta fram så bestämde vi oss för att packa ner en engångsgrill, korv, korvbröd och lite annat och promenera till Västra Långvattnet i Delsjöområdet och få det avklarat.

Härlig promenad -svettigt och kallt omvartannat (backar, solsken men kallt i skogen). Lugnt och skönt vid Långvattnet. Inte många som tar sig besväret att gå dit. Vi hittade en liten plats för oss själva där vi tände grillen och hade en mysig lunch. Molnen hopade sig och det blev kallt att sitta för länge.


Isen mullrade som en blåval

Vår lilla plats
Knoll o tott
Lilleman gillade grillad korvJa, ännu en härlig utflyktsdag vi hade vi igår. Nu börjar påskhelgen lida mot sitt slut. Jag är varken övergödd med ägg eller påskdryck. Bara fylld med energi, ganska utvilad, fått massor av friskluft och motionerad med promenader och löpturer. Ja, en påsk på hemmaplan funkade det också.

8 kommentarer:

Svetlana Driagina sa...

Härlig utflykt! :)
Vi har inte grillat ännu...får se när vi grillar första gången...
Ha en toppen dag!
kram
//Lana

Lotta sa...

Klart värt det att ta några steg för att komma till den fina platsen! Vi grillade också korv, på isen. Visst är det häftigt hur isen liksom lever och låter när den rör sig, den mullrar verkligen som ett odjur...

Precis så ska man ju helst känna sig efter en lång ledighet, utvilad och påfylld med energi. Samma här!

Hoppas du får en fin vecka!

Nina sa...

Å, vilken härlig dag! Älskar utflykter=)

Pernilla sa...

vi hade också grillpremiär i helgen! fast för mig och jimmy var det väl mer... första gången vi åt grillat på flera år snarare :) men gott var det!

ser ut som ni haft en riktigt fin påsk på hemmaplan, härligt!

MÅ Gott sa...

Det ser jättehärligt ut!
Vi har grillat varje dag nu i påskhelgen och det har varit härligt att kunna sitta ute och inte frysa när man tar av sig vantarna.

Remsan sa...

Åh, så härligt! Verkar som det soliga vädret lockade många att grilla i helgen. Och visst har det varit underbart väder även att vintern vill hänga sig kvar.

Anonym sa...

ser urmysigt ut : ) Oliver ser ut att njuta han med gladis : ) kram Sofia

Sara på Vardag.nu sa...

Åh, vad mysigt det ser ut! :)