Vinter/Vår

Vinter/Vår

tisdag 9 april 2013

Fika med vänner

Så fort våren närmar sig känns det som alla vaknar upp ur sina iden och vill komma ut och aktivera sig. Manska promenera, grilla, gunga, springa, äta middag, vila, laga goda middagar, fika på spännande ställen.... puh....och allt ska ske på helgen. Och varje helg är alldeles för kort för att man ska hinna med allt man vill.

Jag gillar att ha mycket planerat. Jag gillar att träffa mina vänner. Jag tar gärna varje tillfälle som ges att hitta på något trevligt med mina vänner eller min familj. Därför är helgerna ganska uppbokade framöver. Helgen som gick var det släktkalas på lördagen och fika med vänner på söndagen. Det var Hanna, Eskil och Edvin på andra sidan stan som bjöd på söndagsfika. Scones, färskost, ost, marmelader och kaffe. Lite lek och sen fruktsallad och grädde. Gott och trevligt!

Dukat fikabord i söndagssolen
Bild: Idag kom Oliver och lekte med Edin!
Lek på Edvins rum (foto: Hanna)
Men roligast vara att gå ut och in på balkongen. För att man kan och får!

7 kommentarer:

Mårtenssons kök sa...

Ja men visst skulle helgen varit lite längre, varför inte 4 dagar? Säkert mycket bättre för både själ och kropp:)
Det får gärna vara panerat till en viss gräns, men vi älskar verkligen de helgerna när vi inte har något på agendan och bara kan skrota runt och göra precis vad som faller oss in. Speciellt efter helger som varit fullbokade.

Men helgen nästa vecka, den har vi sett fram mot lääääänge nu!

Ann-Sofi MATSAFARI sa...

Ja nu är det svårt att få helgerna att räcka till. Det känns som alla kommer upp ur sitt ide nu efter vintern och vill hitta på saker:)

Martina sa...

Ja, nu vaknar alla till liv igen! Härligt med våren :-)

Lotta sa...

Busy busy! Trevlig busy! Klart att det är annorlunda också när vardagarna går åt till att jobba...

Det är verkligen så att årstiden sätter fart på oss. Maj och juni brukar vara fullspäckat med aktiviteter innan alla försvinner på semester typ...

Härliga vår välkommen!

Matarkivet sa...

Så skönt att dvalan är över! Klart man vill göra mycket kul nu, men jag försöker ta det lite lugnt mellan varven med, det mår just jag bäst av. :)

MÅ Gott sa...

Jag längtar så mycket efter våren, men det är kanske bra att den låter vänta på sig för vi har också fullt upp på helgerna och nu är det tredje helgen i rad vi ska vara borta. Imorgon åker vi till fjällen över helgen. Tyvärr ser det inte ut att bli något superbra väder, men vi ska nog trivas ändå.

Kim sa...

Det är inte bara i min bekantskapskrets som folk poppar upp med krokusarna alltså? Och själv är jag nog lite likadan...