Vinter/Vår

Vinter/Vår

lördag 1 juni 2013

Du gjorde min dag!

Vilken härlig dag! Solen sken, fåglarna kvittrade och vi hade sådär skönt lunk hela dagen. Jag började min dag (tja, inte riktigt kanske) med fotbehandling som jag fick presentkort på när jag fyllde år. Sommarfina fötter har jag nu med rött lack och blomma på naglarna.


Lunch åt vi i Kungsparken. Vi hade köpt med oss kebab från Saluhallen. Väldigt goda och lagom lunch-stora. Oliver sprang runt och plockade maskrosor och vi njöt av sol och halvskugga.

När vi var på väg till Saluhallen för att köpa lunch kom en okänd tjej fram till mig och berättade att hon läste min blogg och tackade för bra recept. Jag blev så glad och chockad att jag inte visste vad jag skulle säga. Men om du läser detta: Du gjorde min dag! Jag blev jätteglad att du kom fram!


Ikväll har vi haft en vän med familj på besök. Vi skulle grilla och rasta barnen på innergården hela kvällen lång. Precis när de var på väg hit började det ösregna, åska och blixtra. Så vi fick hålla oss inne. Men grillat blev det lite goda tillbehör till det. Efter maten tittade solen fram igen och vi kunde rasta barnen lite på lekplatsen.


Vi grillade fläskkarré på Rapsgris och majskolv i bitar. Till det kokt svensk färskpotatis, tomatsallad, yoghurtsås med ajvar och melonsallad. I melonsalladen var det honungsmelon i bitar, citronsaft, fetaost och hackad färsk mynta. Riktigt fräscht och gott till grillat!

Grillat är godast!

9 kommentarer:

Malin`s Diner sa...

Visst 'är det en härlig tid!

Superkul att få uppmärksamhet för det man gör. Förstår att du blev glad. Det är du värd! <3

Kram kram

Unknown sa...

Vad roligt att bli uppmärksammad med sin blogg på det sättet! :)
Tånaglar är jättefina med den här söta blomman!
Gott med melonsallad! Mums mums!
Ha en toppen söndag!
Kram kram
//Lana

Charlotta sa...

Det kom verkligen ett regnoväder igår! Vi var i nya lägenheten med typ alla fönster gavel, härligt. Mysigt med grillkväll, tror att typ alla förutom vi grillade igår. Buhu. Kram!

Nina sa...

Va roligt att hon kom fram till dig! Förstår att du blev glad! Tror det kommer bli en del rapsgris-detaljer på grillen i sommar! Så gott! Kram

Mårtenssons kök sa...

WOW, så himla häftigt, du är ju kändis ju! Så stolt ska du vara, det är verkligen välförtjänt, Sofie.

Hörde om ert busväder på tv igår, ingen liten regnskur ni fick känna på:) Idag har vi det hela här nere...

Ann-Sofi MATSAFARI sa...

Åh vad fint med små blommor på tårna:)

Och visst är det kul när människor som läser ens blogg ger sig till känna. Jag fick ett sådant mejl i fredags. Jag gillar dig och din blogg också:) Bara så du vet:)

Amy's piece of cake sa...

Underbart att läsare kommer fram på det viset. Med din fina blogg så förstår jag det mycket väl! :)

Tycker du blev så fin på tårna.

Melonsallad är riktigt smarrigt, mums!

Ann-Christin A sa...

Vad bra att det är ngn som vågar sig fram och ger dig beröm - det är du verkligen värd för din blogg ger mig mycket tips och ideér.

Kram på dig Sofie från Skåneland!

Remsan sa...

Vad roligt att hon kom fram till dig. De gånger det hänt mig har jag blivit så paff, både lite generad och mycket glad.