Vinter/Vår

Vinter/Vår

måndag 6 juni 2011

Nationaldagen

Hemma igen efter en häärlig helg i Stockholm. Sol, värme, god mat, god dryck, trevligt sällskap, fint hotell.....ja, allt man kan önska sig! Lovar ett antal inlägg om denna helgen med många bra Stockholmstips. Tacksam för de jag fick och späder på med några nya.

I dag är det Sveriges Nationaldag. Kan inte komma ihåg att jag firat det på något speciellt sätt förut. Kändes häftigt att vara i vår huvudstad med massor av folk med flaggor i händerna och ett besök på Slottet. Där var nämligen öppet hus idag så när vi inte fick plats på borggården och kunde se högvakten så gick vi i skattkammaren, slottskyrkan och representationsvåningen. Inget dåligt bygge....

Den huvudsakliga anledningen till att vi åkte till Stockholm var gårdagens Stand Up i Globen med Jerry Seinfeld. En härlig skrattfest med skämt om vardagen, underbara gester och tonlägen. Han har ju hängt med ett tag och han håller ännu. Johan är ett stort fan av serien Seinfeld så därför fick han biljetter till föreställningen när han fyllde år.


En härlig långhelg är slut. Dags för jobb i morrn. Mjukstart med fyradagarsvecka. Känns bra!
***

4 kommentarer:

Remsan sa...

Härligt! Ser fram emot nya Stockholmstips. Blir väl en tripp dit i sommar.

Erika - Bakglädje sa...

Måste ha varit härligt att fira Sverie på det sättet.

charlotta sa...

vad kul det låter! vi var i stockholm förra nationaldagen, då hände vi på borggården på slottet. var väldigt fint! kul att se seinfeld dessutom - både calle och jag gillar honom en masse!

Mårtenssons kök sa...

Härligt med huvudstadsbesök, speciellt en sådan dag. Och tänk, så var knugen här nere - närmare bestämt i Eslöv av alla ställen.
Ser fram mot de utlovade rapporterna, alltid lika kul med nya tips för resorna dit!