Vinter/Vår

Vinter/Vår

onsdag 3 juni 2009

Shoppingdag

Idag har jag haft min lediga onsdag. Gick upp nästan lika tidigt som vanligt. Åt frukost och tog en promenad till tandläkaren i Björkekärr. Hade inte mycket att säga. Såg fint ut och inget återbesök inom det närmsta. Guldstjärna till mig!!


Promenad hemåt igen. Tanken var att jag skulle tillbringa dagen med syster och Ruben på stan men det visade sig att den tankspridda småbarnsmamman glömt detta. Tog cykeln och rullade in till stan själv i stället. Provade MASSOR av sommarklänningar, kjolar, toppar mm. Det blev en färgglad klänning, en scarf, ett linne och en basic svart t-shirt. Ganska nöjd. Känner att min sommargarderob är tom när väl solen tittar fram.


Vid lunchtid började det kurra även i min mage. Stressade kontorsråttor swischade snabbt över stans gator till lunchhaken. Men....vart är trevligast att gå när man ska äta själv. Kikade in på Pour Bon men dagens lunchbuffé föll mig inte i smaken. Strosade genom saluhallen men var varken sugen på strömming eller pannbiff. Kön till Deli &Coffee var för lång. Till sist hamnade jag på 14m2 mat på Kungstorget. Det var ju ett tag sedan. En burk med nudlar, kyckling och grönsaker. Satt faktiskt ute och käkade. Lite ensamt men Mums!


Innan jag cyklade hemåt gick jag till Droppen i Nordstan och anmälde mig som blodgivare. Äntligen!! Bara lite prover denna gången för att kolla så att jag får lämna blod. Om fem veckor får jag lämna för första gången.

1 kommentar:

Jenny Penny sa...

Mycket bra det var på tiden Sofie.. Behövs fler blodgivare! :)