Vinter/Vår

Vinter/Vår

tisdag 9 juni 2009

Minisemester på Resö

Hemma efter härliga dagar i husvagnen på Resö. Det går knappt att beskriva hur skönt vi har haft det. Trots att temperaturen legat runt 12 grader, några regnskurar, inte ett dopp i havet och en kylig tur med båten.... Bara sååå skönt att vara ledig.

Denna helgen har ju varit fantastisk de senaste åren. Men detta året var det lite annorlunda. Svalare och knappt inget folk på campingen men väääligt skönt att bara vara ledig. Äta, sova, promenera, läsa och bara få andas frisk luft i några dagar.
Lite grillning har det blivit. Helgrillad fläskfilé marinerad i Smokey Honey med foliepaket som innehöll sötpotatis, färskpotatis, morötter, palsternacka, färsk lök och halloumi. Till det hade vi creme fraich dragon, senap och honung. I glasen Argento Malbec.

Söndagsgrillingen blev under paraply. Kycklingfilé, halva tomater och färsk lök på grillen, ris, sallad och kelda sås chili lime. I glasen Indomita. Väldigt gott och smakrikt vitt vin från Chile.Vi har även grillat smakrika korvar med potatissallad. Till det drack vi lite blandad öl. Bland annat Oppigårds Late Summer Ale. Väldigt god som all deras öl. Mycket beska och mycket smak.
Testade Hoegaarden Roseé. Smakade sådär ärligt talat. Öl med smak av hallon....

Härliga bilder från våran helg på Resö...

Inga kommentarer: