Vinter/Vår

Vinter/Vår

lördag 1 mars 2014

Feta- och avocadoröra

Varit lite seg idag efter en trevlig After Work i går med 10 tjejer. Middag på Moon thai kitchen och därefter gick vi vidare för mera dryck och prat. Blev inte jätte sent men fredag är fredag och Oliver hade ingen förståelse allas idag. Händer inte så ofta så det får det vara värt.

I kväll åt vi en rätt från veckans matkasse från Mathem: Nötfärsbiff i pitabröd med feta- och avocadoröra. Biffen var smaksatt med färsk salvia och i brödet fanns även lite färska grönsaker. Grillad majskolv och en feta- och avocadoröra var pricken över i:et. Röran var uppskattad så den kommer vi att göra igen!


Feta- och avocadoröra 
1 mogen avocado
1 d turkisk yoghurt
1 msk pressad citronsaft
1 vitlöksklyfta
150 g fetaost
salt och peppar
  • Mosa avocado med yoghurt, citron och riven vitlök. 
  • Smula ner fetaosten, rör ihop och smaka av med salt och peppar.

3 kommentarer:

Remsan sa...

Med fetaost och avokado i kombination kan det helt enkelt inte bli fel! Låter som ett riktigt gott tillbehör.

Mårtenssons kök sa...

Så gott det verkar med fetaost i avokadoröran, måste ju testas!
Och ja, vissa utekvällar får man verkligen betala sitt pris för:)

Brittas mat sa...

Låter supergott! Kommer helt klart att testas. Kram!