I kväll åt vi en rätt från veckans matkasse från Mathem: Nötfärsbiff i pitabröd med feta- och avocadoröra. Biffen var smaksatt med färsk salvia och i brödet fanns även lite färska grönsaker. Grillad majskolv och en feta- och avocadoröra var pricken över i:et. Röran var uppskattad så den kommer vi att göra igen!
1 mogen avocado
1 d turkisk yoghurt
1 msk pressad citronsaft
1 vitlöksklyfta
150 g fetaost
salt och peppar
- Mosa avocado med yoghurt, citron och riven vitlök.
- Smula ner fetaosten, rör ihop och smaka av med salt och peppar.
3 kommentarer:
Med fetaost och avokado i kombination kan det helt enkelt inte bli fel! Låter som ett riktigt gott tillbehör.
Så gott det verkar med fetaost i avokadoröran, måste ju testas!
Och ja, vissa utekvällar får man verkligen betala sitt pris för:)
Låter supergott! Kommer helt klart att testas. Kram!
Skicka en kommentar