Vinter/Vår

Vinter/Vår

måndag 8 juli 2013

Semesterdagar

Vad härligt det är med semester. Speciellt när vädret visar sin bästa sida, man har fina vänner att besöka och få besök av, föräldrar som hjälper till att underhålla lilleman och en härlig sommarstuga att vara i. Vi gör utflykter, äter god mat, badar i havet och gräver i sanden. Oliver trivs med all uppmärksamhet och sover gott på nätterna.

Maten är inte speciellt kompliceradsom vi lagar. Gott kött, lokalodlade grönsaker ochnågon form av sås. Citron används flitigt som smaksättare. Både skal och saft är grymt både att marinera kyckling eller smaksätta sås med. Ett par kvällar har jag lagt foliepaket med blomkål, färsk lök, citron, olja, salt och peppar på grillgallret under tiden som köttet grillas. Så gott!!Lite random bilder från vår härliga semester...
    

                                                                                                               Mormor och Oliver dinglar med benen på en bänk vid stranden

igår hälsade vi på släktingar som har massor av alpachor. Kusin Fredrik visade oss de härliga djuren och vi fick nästan klappa en. Svergies längsta gång och cykelbro vid Ljungviken i Sölvesborg.

      
Utomhusfrukost


Blomkål i foliepaket

klarblå himmelHoppas få rätt på bilder och inlägg snart. Saknar en riktig dator
!

4 kommentarer:

Min Lilla Kokvrå sa...

Ni ser ut att ha en riktigt härlig och avkopplande semester. Det kanske fanns någon mening med att datorn skulle haverera just till semestern ;)

Ha det fortsatt gott!

Lotta sa...

Du ser ut att ha det riktigt härligt! Keep on njuting :-)

Kram Lotta

HemkäraHanna sa...

Det ser gott och härligt ut!

Matarkivet sa...

Så skönt med semester och ni ser verkligen ut att njuta i fulla drag! Det är min tur om lite mer än tre veckor; nedräkningen har börjat!