Vinter/Vår

Vinter/Vår

söndag 21 juli 2013

Allt gott har ett slut

Allt har ett slut. Så även semestern. Men jag är nöjd, för jag har haft tre grymma veckor. Vädret kan jag inte klaga på. I dag packade jag upp den väskan med regnkläder till mig och Oliver som jag packade ner för tre veckor sedan. Helt oanvända.

Tyvärr har bara jag och Johan haft en vecka i hop i år. Vi har varit några dagar på Resö i husvagnen. Vi lämnade kvar Oliver där i går hos farmor och farfar för att gå på konsert med Robbie Williams. Innan konserten var vi ett gäng vänner som träffades för lite plockmat och svalkande dryck. Alla hade tagit med sig någon form av plock och egen dryck. Maria hade fixat hinkar med is och filtar att sitta på. Vilken kväll!!

På picknickfilten

Runt bordet med plockmaten

Mitt bidrag. Gjorde två sorters tunnbrödsrullar. En med färskost chili/paprika och salami och en med färskost basilika/gräslök och rökt skinka.

Sommartjejer

Pizzaslice är också plockmat:)På plats på Ullevi med solen i ögonen


Vilket publikhav. Drygt 61000 på plats för att se Robbie Williams

Vilken sommarkväll det var!

Tyvärr var inte konserten den bästa jag sett. Han börjar bli gammal och har haft sin storhetstid. Men en sommarkonsert på Ullevi hör till och vilken kväll det var!

I dag fick vi sovmorgon. Tvättade och fixade lite innan vi cyklade till Delsjön där vi låg och solade, badade, läste och sov en stund. I morgon åker Johan tillbaka till Resö och jag ställer klockan tidigt för att gå till jobbet. Men bara för två veckor. Sen ska jag och Oliver ha en veckas semester till. Och sen har vi ÄNTLIGEN bokat en resa i September att se fram emot. Så än är inte semestern slut. Den har bara börjat...

7 kommentarer:

Ljuvligmat.blogg.se sa...

Vad härligt det ser ut! Riktigt somrigt och fint. :)

Ha en fin vecka!

Lisa sa...

Var också på ullevi i går å delar din åsikt om konserten även fast robbie alltid kommer förbli en favorit. :D
Ha det så bra på jobbet så ser vi fram emot nya blogg-tag när vardagen infinner sej. :D

Mårtenssons kök sa...

Ny fin och somrig header du fått till, den gillas!
Lite trist när det inte lever upp till förväntningarna med konserter, men visst hör det sommaren till med lite skön allsång och uppträde ändå. Speciellt i sånt kanonväder!

Lycka till med uppstigningen i morron, själva struntar vi i väckarklockan:)

Svetlana Driagina sa...

Härliga bilder! :)
Fin semester ni har haft!
ha en fin arbetsvecka!
Kram
//Lana

Kim sa...

Härligt att vara så nöjd med sin semester! Vädret går ju verkligen inte att klaga på.

Håller med om konserten. Mycket var bra, men långt ifrån så bra som sist. Han har väl peakat så att säga... Men visst är hitsen ändå grymma!?

Pernilla sa...

det är ju ändå kul att gå på konsert, speciellt i sånt härligt väder, även om inte konserten var den bästa så är ju hela grejen runtomkring så himla rolig :)

hoppas det gick bra att komma upp i morse, kanske gör det lättare när man vet att det bara är för två veckor och sen får du slappa igen :)

kram!

Martina sa...

Ja, en sommarkonsert på Ullevi hör ju liksom till ;-) tyvärr har jag inte lyckats få till någon i år :-(

Låter härligt med resa i september, jag vill också!!