Vinter/Vår

Vinter/Vår

fredag 7 december 2012

Tävling!!

Hua, vad kallt det är!! Men klär man sig bara är det riktigt skönt att vara ute. Speciellt när solen skiner som den gjort idag. Men ännu skönare är det när man kommer in och kan värma sig med något gott. Varm choklad, kaffe, te eller glögg.

Nu tycker jag det är dags för en tävling/utlottning här på bloggen. För första gången i bloggens historia. Och den är inte sponsrad! Men i veckan fick jag ett paket från Haugen-Gruppen med en massa godsaker. Bland annat fanns det två paket med te från Twinings. Twinings presenterar nu två "moderna" varianter av det klassiska Earl Grey teet. Earl Grey Jasmine och Earl Grey Lemon. Då jag inte är någon stor tedrickare och har en tendens på att samla på mig en massa te så tänkte jag att jag lika väl kan lotta ut dem till mina fina läsare.
Så.... För att vara med i utlottningen så vill jag att ni berättar vilken dryck ni helst värmer er med i vinterkylan! Lämna tipset i en kommentar här på bloggen. Tipset vill jag ha senast på söndag 9/12 kl 22,00 så drar jag två personer som vinner vars ett paket te!

Så sätt i gång att tipsa!

11 kommentarer:

Pernilla sa...

jag dricker ju helst te, eller varm choklad med marshmallows. mmmm.

tyckte också det var riktigt skönt ute idag, på med långkalsonger och dunjacka bara så gick det hur fint som helst att vara utomhus :)

Diana sa...

jag är ju en tedrickare utan dess like... dricker hellre te än nåt annat och det blir några koppar om dagen... å jobbar jag så blir det te till lunchen istället för någon annan dryck...
det finns ju sån variation... :-)

Anonym sa...

Jag älskar TE :) Men nu i juletider så är det så mysigt och gott med GLÖGG <3

Anna S sa...

Hej Sofie! Detta vill man ju inte missa. Jag har faktiskt ett tips på en god värmande dryck. Varm äpplejuice, gärna Kiviks must med fruktkött, slås på termos tillsammans med en eller ett par kanelstänger. Antingen dricker man den så eller, vilket jag rekommenderar, spetsar man det hela med en skvätt Calvados. Värmer gott på skidturen eller intill bandyisen :-)

Elin sa...

Åh, dricker gärna äpplemust värmd med lite kanel och honung i!

Anonym sa...

när man är riktigt frusen så tycker jag om vanlig glögg Gittan i Åhus

Kylie Larsson sa...

I denna vinter tid;
Njuter jag helst av en varm kopp vänilj te i frid.

Anonym sa...

Jag tycker bäst om kaffe men min dotter älskar te. Vore kul att vinna lite till henne. Kram Ullis (ullisiskogen@yahoo.se)

Malin sa...

Te är den bästa drycken att värma sig med speciellt om man hör hur vinden viner ute. MMM va gott!

Mårtenssons kök sa...

Whisky, så klart :) (så klart när det är lördag då...)
/Håkan

Lollo sa...

Om jag blundar riktigt hårt ser jag mig själv sitta på en uteservering i franska alperna, lutad mot en solig vägg och dricka varm choklad med rom och en stoooor klick grädde på toppen. Fint det!